I-See 論壇 » 交友區 » 搞番d聯誼活動出尼玩下(25/8)mk 唱k 報名

2007-8-19 09:59 PM hoeven
搞番d聯誼活動出尼玩下(25/8)mk 唱k 報名

搞番d聯誼活動出尼玩下
唔好只係係到交友,出尼交
有意回post
睇下幾多個先再決定

呢個星期六

下午4點

旺角mtr se7en等,

逐樣體清楚有無問題wo各位

有就continue討論(要快啦==)

[[i] 本帖最後由 hoeven 於 2007-8-22 12:28 AM 編輯 [/i]]

2007-8-19 10:25 PM AV72
好主意..我都想搞好耐'  -3-

2007-8-20 12:01 AM hoeven
咁就搞番個LA
睇下幾多人先

2007-8-20 12:23 PM shiuryan
我第一個舉腳支持,時間地方果d有沒意見?

大家可以叫我沙律羊

2007-8-20 05:15 PM hoeven
多數唱k掛
or其他野大家提議下

2007-8-20 05:29 PM Kiss~
支持唱k同bbq

2007-8-20 05:38 PM hoeven
bbq
好熱,成日rain............

2007-8-20 10:06 PM hoeven
當然多d人去好d

2007-8-21 12:07 AM 初憶
聯誼呀~讚呀..不過我好注重年齡哦~

2007-8-21 07:05 AM hoeven
你幾大牙?????

2007-8-21 10:59 AM 初憶
才14~~~

讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚
讚讚讚讚讚  讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚 讚讚讚讚讚
讚讚讚讚讚讚 讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚 讚讚讚  讚讚讚讚讚
讚讚讚讚讚讚    讚讚讚讚讚讚讚讚讚 讚讚讚讚 讚讚讚讚讚
讚讚讚讚讚   讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚 讚讚讚讚  讚讚讚讚
讚讚讚讚  讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚 讚   讚讚 讚讚
讚讚  讚 讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚  讚讚讚 讚讚   讚
讚讚讚讚讚 讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚   讚讚讚   讚讚讚讚
讚讚讚讚   讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚 讚  讚 讚讚讚讚讚
讚讚讚讚讚讚讚 讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚  讚  讚   讚讚
讚讚   讚  讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚 讚讚讚讚  讚讚讚讚
讚 讚讚   讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚   讚   讚 讚讚讚讚
讚讚讚讚讚  讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚 讚  讚讚 讚 讚讚讚讚
讚讚讚讚    讚讚讚讚讚讚讚讚 讚讚 讚讚讚讚讚 讚讚讚讚
讚讚讚  讚讚   讚讚讚讚讚讚 讚  讚讚 讚讚 讚讚讚讚
讚   讚讚讚讚讚   讚讚讚讚讚讚讚 讚讚讚   讚讚讚讚
讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚   讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚 讚讚讚讚讚
讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚

2007-8-21 04:50 PM hoeven
我16
你果圖幾有趣

2007-8-21 08:18 PM shiuryan
錦啦 各位,再唔拍扳決定就好快散,不如就:

星期六(25/8),下午4點旺角朗豪坊果間starbucks果到等,大家都著白色3,到齊人先至決定去邊,

ok?

我系沙律羊,14歲

2007-8-21 08:26 PM shiuryan
我預計6-9個人左右,請各位盡快表達意見!!

2007-8-21 08:48 PM hoeven
不如講清楚做咩先
到時先有分歧就唔好

2007-8-21 08:54 PM shiuryan
除左樓主競然無人回?大家積極d好wo     >000<
難得我地兩個錦有心T....T

hoeven,其實我唔系太熟旺角,你話事啦,不過時間地點就斬時呢個先啦

2007-8-21 08:56 PM 彤兒`
你14- -?!我才12.

2007-8-21 09:01 PM FISH(:
[quote]原帖由 [i]shiuryan[/i] 於 2007-8-21 08:18 PM 發表
錦啦 各位,再唔拍扳決定就好快散,不如就:

星期六(25/8),下午4點旺角朗豪坊果間starbucks果到等,大家都著白色3,到齊人先至決定去邊,

ok?

我系沙律羊,14歲 [/quote]
吾一定個個都識去咖喎-_-   甘你不如直接少少mtr等.
你到時先決定可能無咩人去-3-
因為又傾一輪搞到晏左.

2007-8-21 09:10 PM hoeven
不如mtr恆生
好似有兩間
不過到時電聯就得la

2007-8-21 09:16 PM FISH(:
[quote]原帖由 [i]hoeven[/i] 於 2007-8-21 09:10 PM 發表
不如mtr恆生
好似有兩間
不過到時電聯就得la [/quote]
得一間-_-    你去邊度咖先.

頁: [1] 2 3