I-See 論壇 » 戀愛熱線 » 你 地 老 豆 老 母 反 吾 反 對 你 地 拍 拖

2007-8-20 05:19 PM :..鬼娃..:
你 地 老 豆 老 母 反 吾 反 對 你 地 拍 拖

-     -'

我 認 為 好 多 家 長 都 會 反 對 囉 ..

但 系 我 覺 得 我 老 豆 好 鬼 好 笑 '

上 次 我 講 溜 口 講 左 我 拍 拖 姐

佢 反 而 無 嬲 ..

仲 成 日 叫 我 約 埋 佢 出 黎 食 飯-      -'

都 吾 知 咩 料 ..

講 明 ..

我 得 12歲-       -'

我 老 豆 太 Open'

[[i] 本帖最後由 :..鬼娃..: 於 2007-8-20 06:43 PM 編輯 [/i]]

2007-8-20 05:24 PM kaRh0Ney
[align=center][color=#1b0000]應該會反對掛.
我都吾清楚.
因為我都未拍過拖-v-.[/color][/align]

2007-8-20 09:29 PM :..鬼娃..:
超 無 奈-      -*

我 老 豆 同 我 講 左 句 吾 系 普 通 老 豆 講 得 出 既 野 :

牙女,只要你一日未帶個男朋友黎見我,算,男朋友,女朋友都好啦,
我吾介意你系咩傾向,但系只要你一日未帶個男朋友黎見我,我都認為你有少少同性戀傾向。

2007-8-20 10:02 PM yy1232
我未拍過呀
不過我諗都唔比架啦

2007-8-20 10:10 PM xdd仔
吳敢同佢地講..

2007-8-22 01:03 AM :..鬼娃..:
不 過我 諗 多 數 都 吾 敢 講 架 啦- 3-

之 前 我 都 吾 敢

但 講 溜 口 up 左 出 黎-    -'

2007-8-22 01:09 AM natalie_niki
我老豆老母話....

讀好d書...讀完大學就比你拍喎- -"""

但係我覺得佢地d思想太古舊喇...

所以靜雞雞咁拍lor...

2007-8-23 01:46 PM :..鬼娃..:
-    -哇

甘 長 時 間 ..

果 陣 結 得 婚 喇 啵 -

2007-8-23 02:12 PM CAT!
佢地就1定唔會支持自己個仔 / 女咁早拍拖的._.''

不過我覺得;;

咁快就拍拖,,

如果自己可以平衡倒就可以的了._.'

2007-8-23 02:22 PM :..鬼娃..:
點 為 之 平 衝 到 呢 !?

2007-8-23 07:58 PM natalie_niki
[quote]原帖由 [i]:..鬼娃..:[/i] 於 2007-8-23 01:46 PM 發表
-    -哇

甘 長 時 間 ..

果 陣 結 得 婚 喇 啵 - [/quote]

55- -""

你老豆甘好既......

2007-8-23 10:25 PM `CecIIII-
[color=Black]我諗冇咩所謂掛-
我都冇話過俾佢知-.-[/color]

2007-8-29 07:32 PM 〃屎塔貓=)
直情系 OBJECTION ...
怕我卦住拍拖,,,
MARKS 下滑....

2007-8-30 12:40 AM :..鬼娃..:
不 過 你 地 老 豆 都 系 為 左 你 地 好 姐 >\/<

我 老 豆 -___-'

恐 怖

2007-8-30 11:03 AM  Ca`
[color=Black]極度反對囉係-_-
話呢個時候要好好讀書-0-
我`同我家姐拍都係偷偷地-__-""[/color]

2007-9-15 12:33 PM SZE_思
吾 敢 同 佢 講,,,我覺得佢地會話我人細鬼大嗰D極度反對既野,,,
所以都係靜雞雞咁拍安全D~我都係得12碎...

2007-9-17 10:22 PM ffu;)
吾講佢地吾知 =]` 佢地吾會同意我都吾會講 =]

2007-10-4 02:59 PM 傻叮叮1號
我 唔 敢 同 佢 講 架= .=

我 而 家 先 得 1 2 歲- 3 -

我 都 知 我 拍 拖 拍 得 早 左 D = =

其 實 我 覺 得 拍 拖 機 本 上 係 冇 問 題 ....

2007-10-12 12:56 AM SKY-`Aquarius
我阿爸阿媽話冇所謂...
我14歲..

2007-11-9 05:09 PM 戀愛妄想症×]`
我5知wo,應該都俾掛''

頁: [1] 2