I-See 論壇 » 心事討論區 » 發洩區 » 好想離家出走!!!!!!!!!

2007-8-24 04:24 AM 嵐颽君`=]
好想離家出走!!!!!!!!!

好想走..又冇咁既能力...=[[[
唉...........點算好..............
係屋企真係[un頂able]囉...-___-'''
老豆老母日嘈夜嘈......
我就黎要自殺嫁啦.....

2007-8-24 05:16 AM Sz-`
[u][color=Black]我都唔好得你好多炸
啊媽同啊哥成日嘈
不過就算系咁啊
都要生活落去加啦
唔好離家出走啦[/color][/u]

2007-8-24 06:50 AM 狂野巨火雞
[font=Georgia][color=Black]喔喔..
原來系甘@"@
我依家已經離緊Naaa*-3-![/color][/font]

2007-8-24 09:01 AM 小理我
=.=我同樓主一樣....好想離家出走..但係冇能力-.-
有D FD係可以收留我架-.-但係咁樣煩到人地唔係太好
仲有...我唔見左我老媽子一定報警-.-
到時搵到我,我個fd就會比人告拐帶-.-...
=.=等緊我18歲,...18嘅話就唔洗怕lu....哈哈哈

2007-8-24 10:00 PM 彤兒`
-_-`好在樓主未走..
你也知道未有能力就好囉`
有好多人走左先知自己無能力.

2007-8-24 10:47 PM -康babiii`;]
好同情牙海你也 =]
不過幫你唔到,,s0r

2007-8-25 03:03 PM CAT!
或者你向好果邊面諗丫;;

如果你爸爸同你媽咪成日嘈;;

可能都係因為太關心對方;;

但係唔識得表達 ;;  oR;;

佢地覺得咁係情趣= d;

過多陣就會無野的了 = ]''

記得唔好做傻事^3^  離家出走係1個最傻的做法 =]

2007-8-25 04:37 PM 天使街002
唉.....冇用架....係人都想架啦......不過大多都係個講字.......

2007-8-25 04:54 PM vs17
就算你離家出走又點
你既家人實報警
到時米又唔得

2007-8-25 05:38 PM CAT!
[quote]原帖由 [i]vs17[/i] 於 2007-8-25 04:54 PM 發表
就算你離家出走又點
你既家人實報警
到時米又唔得 [/quote]

唔好令到你屋企擔心你;;

出左去就得番自己1個;;

好慘的..

2007-8-25 06:20 PM 飛車党
我老豆老母都離了我還沒發言 你閃一邊去HOHO

2007-8-25 06:44 PM 天使街002
- -"我老豆老母都係咁,我隱左形好奈......

2007-8-25 10:41 PM 丸=]
我今日都勁想離家出走;(
無啦啦比果死人老豆車左幾巴-      -''    { 有病的!

2007-8-25 11:55 PM KOstEr07
等到自己真係有能力個時先走啦

2007-8-26 05:19 PM 天使街002
係!!!我都係咁話~!!!呵呵

2007-8-28 05:55 PM iReNeTsUi
我同你既情況一樣-________-
其實離家出走左又點,,
E+又冇能力搵錢養自己,,
佢地成日嘈,,我地叫佢地收聲下次又係甘
想理刀冇得理牙=_______=
倒不如學會習慣下而家呢種情況喇,,,
日子刀係要`甘樣過,,
我刀因為甘想自殺,,,bt
又諗到我死左我細佬妹點算= =?!
我d朋友又點算?!
我老豆老母又點算=_=?!
同樣地又諗過離家出走,,,
甘我走左之後可以訓邊?!我吾知道
去fd屋企?![自己刀吾意思打擾人地]
甘又可以點?!
你離家出走,,佢地可能又要擔心多一樣野[就係你]
你走埋,,佢地刀吾會收聲,,,
你自己又可好過得去邊,,,
`唉唯有而家望自己快d大個=________=

有咩吾開心就搵fd傾咯,,
但係吾好搵一d有幸福家庭既fd講lor=_____=
事關本人同佢地講,,,佢係吾會明白你感受咯我想講
刀係搵返一d同自己差吾多遭遇既呻下就好*
[大家算係同病相憐MA]*
我仲有一段時間搞到自己好吾開心,,,就痴線了=
不過我深信呢段日子會過的*

所以我刀係同你講
"吾好吾開心喇"
個屋企搞成甘,,,TRY TO適應新環境咯=_=
HA你如有吾開心刀可以同我講=
希望可以幫到你喇=

跟你同病相憐的人*

2007-8-30 07:33 PM DanDanMa
ME TOO LA...
勁想走!
[un頂able]!!!!!

頁: [1]
查看完整版本: 好想離家出走!!!!!!!!!