2007-8-25 05:24 PM CAT!
不快!!

頭先1開電腦;;

上i-sEE;

見倒呢舊野;;

[box=#CCCCCC]這是由論壇系統自動發送的通知短消息。

以下您所發表的帖子被 衰野`;] 評分。

QUOTE:
靚都幾靚^3^;;

不過我覺得頭髮隻色唔係咁[親];;

意見on1Y
發表時間: 2007-8-19 09:31 PM
所在論壇: 型男索女貼圖區
所在主題: -;'; *令vsa xanga;.]*(新增dewi blog)

評分分數: 代幣 -6 個
操作理由: 違反版規 [/box]

跟住有d唔開心;;

上左去睇版規';;

[box=#CCFFCC]1)所有已開了兩個月會被關上;以如果任何會員推舊POST, 一律-10+關POST   [color=#0048ff]{呢個我無}[/color]

2)一 日 內 發 多 過 3 個 p0 .. ( -6 )[color=#0048ff]{呢個我無}[/color]

3)係 到 吹 水 或 者 呃 p0 .. ( -6 )
- 例 如::SUP ...[color=#0048ff]{我自問果句唔係呃p0sT掛?}[/color]

4)回 冇 意 思 既 野 .. ( -6 )
- 例 如::...[color=#0048ff]{講我意見 = 無意思?! }[/color]

5)講 粗 口 或 者 人 身 攻 擊 或 吵 架 .. ( 即 舉 報 加 -10 )
[color=#0048ff]{呢個我無}[/color]

6)有 好 既 p0 會 .. ( +6 ){高亮顯示} [color=#0048ff]{唔關事的}[/color]

7)p0 錯 區 .. ( 移 區 )[color=#0048ff]{唔關事的}[/color]

8)有 唔 好 既 p0 - 色 情 暴 力 或 粗 口 .. ( -6 加 l0ck p0 ){唔好高亮顯示}[color=#0048ff]{唔關事的}[/color]

9)回 覆 不 得 少 於 5 字 .. ( -6 ) { xd 等 唔 計 }

[color=#0048ff]{我識數數字; 1定多過5個字}[/color]

10)hide 圖 .. ( 警 告 或 -6 ) [color=#0048ff]{唔關我事}[/color]

11)發 p0 少 於 3 張 相 .. ( -6 ){唔好高亮顯示}
[color=#0048ff]{唔關我事;}[/color]

12) 重 複 發 po .. ( lock po / del p0 )
[color=#0048ff]{呢個我無}[/color]

13)宣 傳 .. ( -10 加 lock po )  [color=#0048ff]{呢個我無}[/color]

14)好 的 po 將 會 設 置 高 亮[color=#0048ff]{唔關我事}[/color]

15)貼 上 朋 友 的 照 片 ..( -6 加 lock po ) [color=#0048ff]{呢個我無}[/color]

16)貼 上 不 是 型 男 索 女 的 ..( -6 加 lock po )  {唔好高亮顯示}[color=#0048ff]{呢個我無}[/color]

17)推 po ..( -6 ) [color=#0048ff]{呢個我無}[/color]

18)死 圖 ..(lock po)[color=#0048ff]{呢個我無}[/color]

19) 冇圖兼PO錯區...{- 6 }[color=#0048ff]{呢個我無}[/color]

20) 自己推p0者 .. {-6}[color=#0048ff]{呢個我無}[/color]

21) 在12/4起發的p0 發上多於25 張照片者.. { +3}
[color=#0048ff]{呢個我無}[/color][/box]

我唔明我犯左邊樣;;

我覺得好委屈;;

佢話我犯板規

但係我唔知我犯左邊樣;

係; 如果我真係犯左  , 我心服口服;

但係宜家我覺得我無錯;;

所以我覺得i-sEe 板主們應該比個交代我._.'

2007-8-25 05:26 PM maniii.
咁你應該PM佢問佢你犯左邊條板規先-_-

2007-8-25 05:27 PM CAT!
[quote]原帖由 [i]IKY.[/i] 於 2007-8-25 05:26 PM 發表
咁你應該PM佢問佢你犯左邊條板規先-_- [/quote]

操作理由: 違反版規

佢只係話我犯左板規 =_=;;

2007-8-25 05:31 PM maniii.
[quote]原帖由 [i]CAT![/i] 於 2007-8-25 05:27 PM 發表

操作理由: 違反版規

佢只係話我犯左板規 =_=;; [/quote]
即係我話-_- 你應該PM個板主問佢你犯左邊條版規-_-

2007-8-25 05:32 PM CAT!
我sd左短消息比佢了._.''

未應我._.'

[b][color=Red]投 訴 板 主 的 POST 不 要 在 此 開[/color][/b]
[b]警告1次`請不要有下1次`  [/b]  BY.CY.雨=]]`

[[i] 本帖最後由 CY.雨=]]` 於 2007-8-25 05:34 PM 編輯 [/i]]

2007-8-25 05:37 PM maniii.
[quote]原帖由 [i]CAT![/i] 於 2007-8-25 05:32 PM 發表
我sd左短消息比佢了._.''

未應我._.'

投 訴 板 主 的 POST 不 要 在 此 開
警告1次`請不要有下1次`    BY.CY.雨=]]` [/quote]
可能佢一時睇錯扣錯分者._.
唔係扣你分實有原因既 ._.

2007-8-25 05:38 PM CAT!
[quote]原帖由 [i]IKY.[/i] 於 2007-8-25 05:37 PM 發表

可能佢一時睇錯扣錯分者._.
唔係扣你分實有原因既 ._. [/quote]

唔知道._.'''

希望吧 =v=

2007-8-25 05:40 PM duck.
係咪推post?   maybe你問問個版主,  可能係搞錯    . 3 .

2007-8-25 05:55 PM CAT!
[quote]原帖由 [i]duck.[/i] 於 2007-8-25 05:40 PM 發表
係咪推post?   maybe你問問個版主,  可能係搞錯    . 3 . [/quote]

我都唔係咁知道._.'''

不過宜家搞緊的了^3^;;

謝謝你哇^3^

2007-8-26 06:10 PM 彤兒`
-_-'' 你問佢啦,,我都比佢扣過^口^ 我系抵扣既-vvvv-``
其實你開個帖講都無用嫁啦-.-!
又吾關我地事既 *
你話不快既你咪問問衰鬼做咩囉-3-'`
等待你既答案a3a

2007-8-26 07:22 PM CAT!
[quote]原帖由 [i]彤鬼`[/i] 於 2007-8-26 06:10 PM 發表
-_-'' 你問佢啦,,我都比佢扣過^口^ 我系抵扣既-vvvv-``
其實你開個帖講都無用嫁啦-.-!
又吾關我地事既 *
你話不快既你咪問問衰鬼做咩囉-3-'`
等待你既答案a3a [/quote]

搞掂左喇^3^;;;

佢扣錯左分^3^;;;

嗯嗯^3^;;

謝謝你哇>v<'

2007-8-26 09:21 PM 珍妮花:3
[color=Black]我比人扣分都會覺得唔 gur 哈哈
你下次應該 pm 佢問清楚
仲係覺得佢唔岩先開 post 講;)[/color]

2007-8-30 07:56 PM DanDanMa
之前我系二手拍賣發左POST
THEN I 推貼!
佢就-我分
我推貼又5超過5次!

頁: [1]
查看完整版本: 不快!!