I-See 論壇 » 漫畫區 » 今次有1個人頭+1隻女子-_______-

2007-8-31 04:20 PM C;
今次有1個人頭+1隻女子-_______-

[color=#00ff09]唉,,我想去學畫漫畫....

我D比例alwaYs唔對稱0_0

有無好介紹!`?[/color]

[color=#f50000]有咩唔得要講 !-v-

我不要不是出於真心的讚美!

thX!!  [/color]:sJc78zo:

2007-8-31 04:30 PM 熊打令:D
我也很想去學畫漫畫的說呢=3=
第一幅ok的吧.
第二幅個身好似偏右了(我唔知你係咪本身諗住咁畫的-u-''
thx for sharing呢

2007-8-31 04:56 PM C;
[quote]原帖由 [i]巫仁愛`[/i] 於 2007-8-31 04:30 PM 發表
我也很想去學畫漫畫的說呢=3=
第一幅ok的吧.
第二幅個身好似偏右了(我唔知你係咪本身諗住咁畫的-u-''
thx for sharing呢 [/quote]
[color=#e30000]thx~.~
是的,,可能係我比例味夠班~
我會改善0__0[/color]

2007-9-2 05:38 PM C;
[color=#120000]沉得好快 -0-[/color]

2007-9-2 07:58 PM Emiりノ〝
我是說真心話的喔!!

第一幅:眼很怪=   =(左眼)

第二幅:身體比不行,五官有改善空間!...
              他/她是boy or girl=  =?

2007-9-2 09:16 PM ♀小瑩♂。]]
[box=#FFCCFF]第1幅唔錯的唷'' [/box]
[color=Purple]第2幅有點怪怪唷''[/color]

2007-9-3 09:28 PM C;
[quote]原帖由 [i]豬仔乂PIG〝[/i] 於 2007-9-2 07:58 PM 發表
我是說真心話的喔!!

第一幅:眼很怪=   =(左眼)

第二幅:身體比不行,五官有改善空間!...
              他/她是boy or girl=  =? [/quote]
[color=#090000]SHE IS A GIRL-V-
唔MIND..HO多人認錯=]
嗯!謝你的意見!>33<[/color]

2007-9-3 09:29 PM C;
[quote]原帖由 [i]♀小瑩♂。]][/i] 於 2007-9-2 09:16 PM 發表
第1幅唔錯的唷''
第2幅有點怪怪唷'' [/quote]
[color=#360000]係係!
我同你意見有D相反@.@
ANYWAY-謝你D意見=!!![/color]

頁: [1]