I-See 論壇 » 『搵』錢地帶 » 搵龍珠的劇場版<3`!

2007-9-4 02:26 PM . s!uyu`
搵龍珠的劇場版<3`!

[align=center][b]急[/b]搵龍珠!0!`
要[u][b][color=Red]劇場版[/color][/b][/u]!
[color=Red][b]除左加利2世個個劇場版.咩劇場版都要-,-[/b]'[/color]
[b]一集 ; [color=Red]200起<3[/color][/b]
[u][b][color=Black]要bt的-v-
{不用dl的視像檔也要-3-}[/color][/b][/u]
[u]其他種吾要=][/u]
拜托嚕-333-!
[/align]

[[i] 本帖最後由 . s!uyu` 於 2007-9-4 03:08 PM 編輯 [/i]]

2007-9-4 02:28 PM 小夜=〕
我有-0-///不過係講日文個BO..
唔知算唔算劇場版...
你要劇場版既咩?因為有好多-0-
Dragon_Ball_MOVIES_01_神龍の伝説
Dragon_Ball_MOVIES_02_魔神城のねむり姫
.........去到第十七-0-
Dragon_Ball_MOVIES_17_最強への道
不過我唔知E架仲有冇種-0-
我有其他..不過就唔係BT黎= =

[[i] 本帖最後由 ghostgod 於 2007-9-4 02:45 PM 編輯 [/i]]

2007-9-4 02:44 PM . s!uyu`
[quote]原帖由 [i]ghostgod[/i] 於 2007-9-4 02:28 PM 發表
我有-0-///不過係講日文個BO..
唔知算唔算劇場版...
你要劇場版既咩?因為有好多-0-
Dragon_Ball_MOVIES_01_神龍の伝説
Dragon_Ball_MOVIES_02_魔神城のねむり姫
... [/quote]
講日本無所謂-3-!
不過要中文字幕的=]{不要簡體-口-}
只要系劇場版就要 ;
只是給bt的好了-,-
總共有多少劇場版-0-?!

2007-9-4 02:48 PM 小夜=〕
[quote]原帖由 [i]. s!uyu`[/i] 於 2007-9-4 02:44 PM 發表

講日本無所謂-3-!
不過要中文字幕的=]{不要簡體-口-}
只要系劇場版就要 ;
只是給bt的好了-,-
總共有多少劇場版-0-?! [/quote]
我睇返原來係簡體字..日文個D= =....
唔係BT個D就有繁體= =....

2007-9-4 02:50 PM . s!uyu`
[quote]原帖由 [i]ghostgod[/i] 於 2007-9-4 02:48 PM 發表

我睇返原來係簡體字..日文個D= =....
唔係BT個D就有繁體= =.... [/quote]
不是吧-,-
吾系bt甘系咩-0-?!

2007-9-4 03:04 PM 小夜=〕
我post張相比你一睇就知-0-

2007-9-4 03:06 PM . s!uyu`
[quote]原帖由 [i]ghostgod[/i] 於 2007-9-4 03:04 PM 發表
我post張相比你一睇就知-0- [/quote]
realplayer的當然要-0-`
不用dl的當然更好xd!
差吾多要哂-3-
除左個悟空系超撒那個-0-
你想多少錢a_a?!

2007-9-4 03:07 PM 小夜=〕
[quote]原帖由 [i]. s!uyu`[/i] 於 2007-9-4 03:06 PM 發表

realplayer的當然要-0-`
不用dl的當然更好xd!
全部要xdd' [/quote]
但沒有bt-0-////因為好耐之前比我del左...e架唔知去左邊= =
我仲以為你只要bt tim-0-...你上面咁打...
咁你add我la~@@按我個名..

[[i] 本帖最後由 ghostgod 於 2007-9-4 03:09 PM 編輯 [/i]]

2007-9-4 03:18 PM . s!uyu`
[quote]原帖由 [i]ghostgod[/i] 於 2007-9-4 03:07 PM 發表

但沒有bt-0-////因為好耐之前比我del左...e架唔知去左邊= =
我仲以為你只要bt tim-0-...你上面咁打...
咁你add我la~@@按我個名.. [/quote]
你想要幾多a_a?!
我開的價 ; 5千2百=]
可以再多的-v-

[[i] 本帖最後由 . s!uyu` 於 2007-9-4 09:58 PM 編輯 [/i]]

2007-9-6 10:44 PM 小夜=〕
**** 付費信息,已經隱藏 *****

[[i] 本帖最後由 ghostgod 於 2007-9-6 10:48 PM 編輯 [/i]]

2007-9-7 09:55 PM . s!uyu`
[quote]原帖由 [i]ghostgod[/i] 於 2007-9-6 10:44 PM 發表
**** 付費信息,已經隱藏 ***** [/quote]
-口-;
死膠佬-_- 比左錢就鬧-3-
無陰弓嚕 =]
sd sd下走左不是自願的 -,- 不能怪我.v.
沒有蝦你-口=打死我報警的xd

順面推一下-v- 各位人兄若有其他的劇場版`
歡迎進來告訴我-0- 錢應該比得起的 -_-

2007-9-8 08:01 PM 小夜=〕
哈哈~~我都係講笑姐~KAKA
別嬲我~HA~

2007-9-8 11:10 PM 軒```
仲有邊集無呀其實

頁: [1]
查看完整版本: 搵龍珠的劇場版<3`!