I-See 論壇 » 心理測驗區 » 目前有幾多個人憎你

2007-9-4 04:38 PM 你我他
目前有幾多個人憎你

A1:你討厭過幾個人
0個~到到Q4
1~5個~到A2
10個以上~到A3

A2:你喜歡的人有幾個
0個~到A5
1~5個~到A4
10個以上~到Q1

A3:有幾個人喜歡你(大概)
0個~到Q2
1~5個~到Q3
10個以上~到A6

A4:你有幾個朋友(真心的朋友)
0個~到Q6
1~5個~到Q2
10個以上~到A5

A5:你幾歲了
10歲以下到Q3
10歲~20歲到Q4
20歲以上到A6

A6:你係男定女
你是男的~到Q5
你是女的~到Q6

Q1有5個人討厭你,或許是你平常的言語得罪到別人囉
Q2恭喜你囉,目前沒有人討厭你
Q3選到這個的人呢,有10個人討厭你喔
Q4有20個以上的人討厭你,你要注意你的言行ˋ舉止了喔
Q5有1個人討厭你,那就是你自己,你總是認為自己不完美
Q6有1個人討厭你,那就是你的情人,你總是在情人的眼裡表現出最糟的一面

2007-9-4 04:58 PM 白紗藍夢

嘩~好野~
無人討厭我~
e個結果係最好既!

2007-9-4 05:10 PM [穎]]

xD`      冇人憎我呀!!!]

2007-12-10 12:26 AM 牙欣-YaN

好彩..驚死我呀!!

2007-12-10 04:34 PM queenvictor
真係要拍手掌....冇人討厭我...哈哈

2007-12-10 04:59 PM 小洪維尼
Q5有1個人討厭你,那就是你自己,你總是認為自己不完美

:sXj48DF:
但我總覺得人人討厭我

2007-12-10 05:25 PM 杯子

但班中有不少人不太喜歡我呢.....:sXj48DF:

2007-12-10 06:26 PM 巴黎之冬

之前聽人講好似有一個嫁
宜家就好似冇
但我唔係好信冇人憎我..

2007-12-11 02:31 PM §嵐嵐§

旦係我覺得我有幾個fd憎我甘""
>/\<

2007-12-11 04:57 PM ˊ癲→≡笨傑≡
Q3選到這個的人呢,有10個人討厭你喔!!

:s4U42I9: 點解有咁多人討厭我ga......

2007-12-11 06:10 PM 我是法伊恩
但我feel有:s1x77Wz: :s1x77Wz: :s1x77Wz:

2007-12-11 06:22 PM _MAYDAY_

好彩冇人僧我.....哈哈:sWh98W1: :sWh98W1: .....不過....只係"目前":s4U42I9:

2007-12-14 03:43 PM 星葉

好準WOR∼我經常都”禍從口出”:s2L904l:

2007-12-14 03:45 PM kateau
Q6有1個人討厭你,那就是你的情人,你總是在情人的眼裡表現出最糟的一面

死啦..甘點牙''

2007-12-14 04:49 PM ~陳皮~
好彩冇人僧我.....哈哈

2007-12-14 05:24 PM apple_yeung123

he...he...我係Q2 ar~!:syl68Ba:

2007-12-14 07:35 PM kwanhtk

咁我會小心d講野ga啦  /\/\

2007-12-14 07:39 PM Sorry.

好ya 好happy啊 ahh''!

2007-12-15 07:58 PM wynee2379
Q2恭喜你囉,目前沒有人討厭你:sWh98W1: :sWh98W1:

2007-12-16 12:05 PM 暗·殺

頁: [1] 2
查看完整版本: 目前有幾多個人憎你