I-See 論壇 » 你賣我買* » 【○*莎拉的魔法珠寶箱* ○】♥ 潮女必有飾品

2007-9-4 10:06 PM princezvicky
【○*莎拉的魔法珠寶箱* ○】♥ 潮女必有飾品

【○*莎拉的魔法珠寶箱* ○】♥ 潮女必有飾品

小店名為 "S cute jewel box"!!

這裡有很多潮女喜歡o既可愛及潮爆飾物o育!!

All 100% new =]

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

比住一件大家睇先 =] 要睇多D click上面條link la =]

日本妹至愛- 可愛糖果波波珠頸鍊 (短身款有5色)

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

2007-9-11 07:23 PM iman_mon
[font=Georgia][color=Black][b]
你都賣得好貴下w0w-__________-
波板糖 樸克 成$98 差吾多一舊,我睇到一樣$40蚊都吾洗
波波手鍊 .頸鍊$10 已經有一條,仲要同一樣色 .款
加哂車錢都無你賣價錢一半-_-
[size=5][u]p.s 我吾係唱衰樓主 .我只係覺得貴得有d過份[/u][/size]
[/b][/color][/font]

[[i] 本帖最後由 陳細蚊:) 於 2007-9-11 07:47 PM 編輯 [/i]]

2007-9-11 07:59 PM ~初戀的秘密~
[quote]原帖由 [i]陳細蚊:)[/i] 於 2007-9-11 19:23 發表

你都賣得好貴下w0w-__________-
波板糖 樸克 成$98 差吾多一舊,我睇到一樣$40蚊都吾洗
波波手鍊 .頸鍊$10 已經有一條,仲要同一樣色 .款
加哂車錢都無你賣價錢一半-_-
p.s 我吾係唱衰樓主 .我只係覺得貴得有 ... [/quote]
係呀,我樓下商場買平佢幾十蚊!:sYZ92E7:

2007-9-11 08:18 PM iman_mon
[quote]原帖由 [i]~初戀的秘密~[/i] 於 2007-9-11 07:59 PM 發表

係呀,我樓下商場買平佢幾十蚊!:sYZ92E7: [/quote]
[font=Georgia][color=Black][b]
你住邊呀?!
[/b][/color][/font]

2007-9-11 08:41 PM ~初戀的秘密~
[quote]原帖由 [i]陳細蚊:)[/i] 於 2007-9-11 20:18 發表

你住邊呀?!
[/quote]
葵涌~:sFQ90Oy:

2007-9-11 09:03 PM 小楠`
真係貴左少少喎-,-

2007-9-16 12:04 PM 雪雪妹~
條珠珠鏈我上次係mong kong見到都係賣十幾蚊...
呢度真係幾貴下波

頁: [1]