2007-9-8 12:52 PM 愛屎你`
賣 歌

[box=#66FFFF]我 m s n 係
[email]az09_112@hotmail.com[/email]
要 歌 的 話 請 a d d 我[/box]

[box=#FF6666]s.h.e.[/box]
觸電
Ring Ring Ring
不作你的朋友
謝謝你讓我愛過你
中國話
五月天
你太誠實
說妳愛我
謝謝你的溫柔
紫藤花
Goodbye My Love
天灰
獨唱情歌
花都開好了
候鳥
不想長大
他還是不懂
一眼萬年
月桂女神
熱帶雨林
我們怎麼了
怎麼辦
老婆
痛快
藉口

[box=#FF6666]周杰倫[/box]
夜曲
藍色風暴
髮如雪
黑色毛衣
四面楚歌

浪漫手機
逆鱗
麥芽糖
珊瑚海
飄移
一路向北
可愛女人
黑色幽默
忍者
雙截棍
最後的戰役
以父之名
東風破
雙刀
七里香
外婆
軌跡
斷了的弦
軌跡
懦夫
晴天
三年二班
妳聽得到
同一種調調
她的睫毛
愛情懸崖
梯田
止戰之殤
園遊會
龍捲風
將軍
亂舞春秋
我的地盤
擱淺
藉口
瓦解
困獸之鬥
倒帶
簡單愛
世界末日
你比從前快樂
蝸牛
將軍
我的地盤
亂舞春秋
分裂
半島鐵盒
爺爺泡的茶
回到過去
暗號
髮如雪
心雨
白色風車
夜的第七章
迷迭香
退後
菊花台
聽媽媽的話
反方向的鐘
伊斯坦堡
完美主義
星晴
上海一九四三
安靜
威廉古堡
愛在西元前
對不起
爸我回來了
開不了口
黃金甲
霍元甲
不能說的秘密       

[box=#FF6666]Twins[/box]
相愛6年
你不是好情人
下一站天后
戀愛大過天
女校男生
多謝失戀
眼紅紅
亂世佳人
朋友的愛
我們的紀念冊
士多啤梨蘋果橙
一時無兩
我很想愛他
丟架
多謝失戀
我不儲錢
兩星期
朋友仔
咩世界
尋找莫札特
飲歌
飄零燕
雙失情人節

[box=#FF6666]楊丞琳[/box]
可愛
左邊
曖昧
理想情人
只想愛你
缺氧
小茉莉
任意門
你不屬於我了
你是壞人
幸福果子
狼來了
第二個自己
帽子戲法
學會
完美比例

[box=#FF6666]飛輪海 + HEBE[/box]
只對你有感覺

[box=#FF6666]惡作劇之吻[/box]
Say U Love Me
聽見
靠近一點點
全世界的人都知道
惡作劇
遇到

[box=#FF6666]鄧麗欣[/box]
藍鞋子
不要離我太遠
鈴鼓咖啡店
親朋勿友
他不准我哭
電燈膽
黑白照
被遺棄的公主
十分.愛

[box=#FF6666]衛蘭[/box]
一埸誤會
十個他不如你一個
大哥
心亂如麻
My Love My Fate
今夜你不會來
我想愛就愛
深愛
愛你還愛你
離家出走

[box=#FF6666]薛凱琪[/box]
男孩像你
糖不甩

白色戀人
你在哪裡
下次下次
夢遊

樓梯轉角

[box=#FF6666]謝安琪[/box]
跟我走
亡命之途
後窗知己
愁人節
節外生枝
第一天

[box=#FF6666]羅志祥[/box]
自我催眠
好朋友
自戀
垃圾桶
幾分
愛轉角

[box=#FF6666]鄭融[/box]
大女仔
原地踏步
踏出一步

紅綠燈

[box=#FF6666]蔣雅文+李逸朗[/box]
我蠢我認
每隔兩秒
風頭火勢
普世歡騰
傷對論
愛的故事上集

[box=#FF6666]張韶涵[/box]
C大調
不痛
幻想愛
交換
其實很愛你
愛上愛的味道
樣子       
手心的太陽
可以愛很久
真的
起點
隱形的翅膀

[box=#FF6666]飛輪海[/box]
2月30號見
一個人流浪
出口
我有我的young
找幸福給你
夏雪
超喜歡你
請在我後悔之前離開我

[box=#FF6666]梁靜茹[/box]
小手拉大手
分手快樂
可惜不是你
失憶

勇氣
無條件為你
暖暖
親親

[box=#FF6666]陳小春[/box]
失戀王
相依為命

[box=#FF6666]陳奕迅[/box]
最佳損友
落花流水
淘汰
富士山下
裙下之臣

[box=#FF6666]張敬軒[/box]
過雲雨
酷愛
餘震
擁抱每一刻
騷靈情歌

[box=#FF6666]王菀之[/box]
把戲
想飛
我真的受傷了
一秒感動

[box=#FF6666]方力申[/box]
大方
一周年
在你遙遠的附近
無雙譜

[box=#FF6666]TANK[/box]
非你莫屬
專屬天使
給我你的愛

[box=#FF6666]側田[/box]
Kong
情歌
感動

[box=#FF6666]吳雨霏[/box]
愛你變成恨你
明知做戲
座右銘
逼得太緊

[box=#FF6666]麥俊龍[/box]
有人
耿耿於懷

[box=#FF6666]方力申+傅穎[/box]
自欺欺人

[box=#FF6666]方力申+鄧麗欣[/box]
好好戀愛                           
好心好報

[box=#FF6666]光良[/box]
童話
約定

[box=#FF6666]周國賢 + 薛凱琪[/box]
目黑                                                                                                

[box=#FF6666]官恩娜[/box]
戲中有氣                                                                                                             

[box=#FF6666]孫燕姿[/box]
遇見                                                                                                        
雨天  

[box=#FF6666]蔡依林[/box]
開場白                                                                                                                   
假裝                                                                                             

[box=#FF6666]衛詩[/box]
可可                                                                                                         
寧願你不知道       

[box=#FF6666]關心妍[/box]
終點
如何離開你                                                                                                           

[box=#FF6666]江若琳[/box]
傷情路                  

[box=#FF6666]吳雨霏 + 側田[/box]
山歌                                      

[box=#FF6666]SELINA + TANK[/box]
獨唱情歌                           

[box=#FF6666]Stephy & Theresa[/box]
親朋勿友                           

[box=#FF6666]周國賢[/box]
地下街                                        

[box=#FF6666]孫耀威[/box]
自愛                                                                                                   

[box=#FF6666]棒棒堂[/box]
愛情學測                                                                                                     
大豬頭

[box=#FF6666]溏心風暴插曲[/box]
My love will get you home                                                                           

[box=#FF6666]廖雋嘉[/box]
等等等等                                                                                                

[box=#FF6666]趙頌茹[/box]
大孩子                                                                                                                   

[box=#FF6666]劉浩龍[/box]
二等天使                                                                                             

[box=#FF6666]劉浩龍 + 謝安琪[/box]
滄海遺珠                                                                                             

[box=#FF6666]潘瑋柏[/box]
不得不愛                                                                                             

[box=#FF6666]金范秀[/box]
想見你                                                                                                            

[box=#FF6666]黑澀會美眉[/box]
123木頭人                                                                                               

[box=#FF6666]鍾舒曼[/box]
好好擁抱                                                                                                

[box=#FF6666]大話妹[/box]
Never Say Goodbye

[box=#FF6666]林峰[/box]
愛在記億中找你

[box=#FF6666]5566[/box]
無所謂
我難過

[box=#FF6666]周杰倫無與倫比演唱會(演唱會版)[/box]
半島鐵盒
瓦解
她的睫毛
困獸之鬥
我的地盤
妳聽的到
東風破
軌跡
倒帶
晴天
愛我別走
愛情懸崖
龍捲風
斷了的弦
簡單愛
藉口
擱淺
止戰之殤
雙刀 + 雙截棍 + 龍拳
倒帶
園遊會
七里香
外婆
開不了口
星晴+回到過去+最後的戰役+愛我別走
龍捲風
祝我生日快樂
獻世

[box=#FF6666]杰倫鋼琴演奏版[/box]
菊花台

[box=#FF6666]M2M[/box]
Pretty boy

[box=#FF6666]周杰倫 + 費玉清[/box]
千里之外

[box=#FF6666]周杰倫 + 溫嵐 [/box]
屋頂

[box=#FF6666]香香[/box]
老鼠愛大米

[box=#FF6666]修二 + 彰[/box]
青春Amigo

[box=#FF6666]方皓文+王浩信[/box]
拖字闕                    

[box=#FF6666]鄧穎芝[/box]
別要走

[box=#FF6666]王心凌[/box]
當你

[[i] 本帖最後由 ~鼠鼠~ 於 2007-9-21 08:01 PM 編輯 [/i]]

2007-9-8 01:47 PM 逸靈
我想一首七里香~
THX~係MSN 度SEND AR,,

2007-9-8 01:57 PM 愛屎你`
[quote]原帖由 [i]逸靈[/i] 於 2007-9-8 13:47 發表
我想一首七里香~
THX~係MSN 度SEND AR,, [/quote]
你msn係咩野呀

2007-9-8 09:41 PM j67130
我蠢我認
每隔兩秒
風頭火勢
普世歡騰
傷對論
愛的故事上集
黑色毛衣
多謝失戀
眼紅紅
亂世佳人
朋友的愛
我們的紀念冊

msn:j67130@hotmail.com

[[i] 本帖最後由 j67130 於 2007-9-8 09:44 PM 編輯 [/i]]

2007-9-9 01:41 PM 逸靈
我msn 係
**** 付費信息,已經隱藏 *****

[[i] 本帖最後由 逸靈 於 2007-9-11 06:54 PM 編輯 [/i]]

2007-9-9 03:16 PM SIU_KING
聽見
靠近一點點
全世界的人都知道
惡作劇
遇到
[email]SIU_KING_YOYO@hotmail.com[/email]

2007-9-9 03:39 PM 愛屎你`
[quote]原帖由 [i]j67130[/i] 於 2007-9-8 21:41 發表
我蠢我認
每隔兩秒
風頭火勢
普世歡騰
傷對論
愛的故事上集
黑色毛衣
多謝失戀
眼紅紅
亂世佳人
朋友的愛
我們的紀念冊

msn:j67130@hotmail.com [/quote]
我 加 左 你 m s n 啦
我 m s n 係
[email]az09_112@hotmail.com[/email]

[[i] 本帖最後由 ~鼠鼠~ 於 2007-9-9 04:56 PM 編輯 [/i]]

2007-9-9 03:39 PM 愛屎你`
[quote]原帖由 [i]逸靈[/i] 於 2007-9-9 13:41 發表
我msn 係
**** 付費信息,已經隱藏 ***** [/quote]
我加左你msn啦

2007-9-9 03:40 PM 愛屎你`
[quote]原帖由 [i]SIU_KING[/i] 於 2007-9-9 15:16 發表
聽見
靠近一點點
全世界的人都知道
惡作劇
遇到
[email]SIU_KING_YOYO@hotmail.com[/email] [/quote]
我加左你msn啦

[[i] 本帖最後由 ~鼠鼠~ 於 2007-9-9 04:10 PM 編輯 [/i]]

2007-9-9 03:43 PM ``Ka!--君=]]
周杰倫..
三年二班
黑色毛衣
四面楚歌

浪漫手機
逆鱗
麥芽糖

2007-9-9 03:48 PM 愛屎你`
[quote]原帖由 [i]``Ka!--君=]][/i] 於 2007-9-9 15:43 發表
周杰倫..
三年二班
黑色毛衣
四面楚歌

浪漫手機
逆鱗
麥芽糖
我加左你啦我msn係

2007-9-9 04:15 PM 愛屎你`

2007-9-9 05:01 PM 19.
官恩娜:
戲中有氣

係到比 ok??

2007-9-9 05:03 PM 愛屎你`
點 解 你 唔 可 以 係 m s n 到 俾 呀 ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

2007-9-9 05:03 PM 愛屎你`
[quote]原帖由 [i]弒鬼〝[/i] 於 2007-9-9 17:01 發表
官恩娜:
戲中有氣

係到比 ok?? [/quote]
不 如 係 m s n 俾 呀

2007-9-9 05:04 PM 19.
咁是旦啦= =..你add我吧

[email]ok12312389@hotmail.com[/email]

我要埋 下一站天后

2007-9-9 05:11 PM 愛屎你`

[[i] 本帖最後由 ~鼠鼠~ 於 2007-9-9 05:21 PM 編輯 [/i]]

2007-9-9 05:12 PM 19.
[quote]原帖由 [i]~鼠鼠~[/i] 於 2007-9-9 05:11 PM 發表
比左了- -
你句野好惡死:s4U42I9:
好似講到唔錢你咁

2007-9-9 05:14 PM 愛屎你`
[quote]原帖由 [i]弒鬼〝[/i] 於 2007-9-9 17:12 發表

比左了- -
你句野好惡死:s4U42I9:
好似講到唔錢你咁 [/quote]
宜 家 o k 未 ? ? ? ? ? ?

2007-9-9 05:16 PM 19.
[quote]原帖由 [i]~鼠鼠~[/i] 於 2007-9-9 05:14 PM 發表

宜 家 o k 未 ? ? ? ? ? ? [/quote]
比左錢先會睇到句野
所以應該改成多謝..

頁: [1] 2
查看完整版本: 賣 歌