I-See 論壇 » 你賣我買* » _!}大平賣yes!card~=](最新一期出左啦!可以講價)

2007-9-14 11:12 PM 婷↗戀上哲
_!}大平賣yes!card~=](最新一期出左啦!可以講價)

[size=3][u][b][color=#000000]賣yes!card...
雖然系好少..
但系其實我抽左好耐...[/color][/b][/u][/size]
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

[size=5][align=center][u][b][color=#f50000]今次最新一期,,
白卡我冇影....
港星有江若琳,,theresa,,古巨基,,stephy,,衛蘭,,楊千嬅,,陳柏宇,,吳日言,,sun boy'z,,牙嬌,,張敬軒,,關楚耀,,鄧穎芝,,洪卓立,,泳兒,,kary,,裕美,,孫耀威
外地星有楊丞琳,,林依晨,,李準基,,kat-tun[/color][/b][/u][/align][/size]

[[i] 本帖最後由 婷↗戀上哲 於 2007-9-19 04:02 PM 編輯 [/i]]

2007-9-14 11:20 PM [`CHIN-]
可唔可以用其他卡同你交換janice個張閃卡??

2007-9-16 04:23 PM 婷↗戀上哲
可以,,
要系亞綸/she既卡,,
白卡2張,,閃卡1張,,簽/膠卡1張送多張比你

2007-9-18 09:28 PM 婷↗戀上哲
[box=#000000][size=6][align=center][color=#ff0000][u][b]推牙推牙!!
最新一期有得賣啦!!
快d黎買啦!!
可以講價架!![/b][/u][/color][/align][/size][/box]

2007-9-27 11:28 PM BoBo妹
全都有la~but都係supp~

2007-10-20 09:21 AM 狸貓仔:)
我想要李準基同ken呀-v-!''
仲有呢.有冇h0cc呀?

頁: [1]