I-See 論壇 » 吹水區 » 同咩類型既女仔做FD?!"

2007-9-22 05:37 PM KaYe
同咩類型既女仔做FD?!"

[u]如題,,,!
我就會同..
個樣一般,,行為蠻可愛,:s9077SP:
肥,,,好好人!!:sXW35E5:
本人勁憎[color=#ff0012]姣婆[/color],,[color=#ff0036]扮野[/color],,!!:sek16zN:[/u]

[size=5][box=#009900]唔該,,,請牛個靚靚CM仔~[/box][/size]

[size=5][box=#6666FF]唔牛CM,,,都投個帥票-W-"[/box][/size]

2007-9-22 05:41 PM 小嵐=]
:) 吾知 應該點揀,
如果真系做朋友-3-'
本性 好 ( ? ) , 岩傾 ( ? ) 就已經足夠了a_a"

2007-9-22 05:49 PM S.
我覺得`
傾得埋&吾會出賣人已經可以了 

2007-9-22 06:02 PM 櫻花雪影
個樣一般,,行為蠻可愛,
肥,,,好好人!!
總之岩傾就得

2007-9-23 11:03 AM Tigris`翼仔:
我習慣回復
但唔投票xP"

我D FDS基本上唔令,但成績好好
OR肥,而且幾受歡迎

2007-9-24 11:31 PM 馬主之家會長
無所謂啦 令唔令..我認為

2007-9-25 06:43 PM Ka-ty:s
我係女仔....
所以我樣樣都簡左

2007-9-25 07:27 PM KaYe
回復 #5 T-Menura`舞: 的帖子

我的 F D s 同 梨的 F D s差很多!!-______-"
佢地雖然令,,,但系超姣,,,
返學化妝,,摺裙,,用人地的MSN姣仔都有-口-"
又要成日玩杯葛,唔夠一日又好返_*
超有心機,,,!仲要扮哂野..."*

2007-9-26 05:05 PM ╭☆檸檬
[color=Black]樣吾緊要, 但心地要好![/color]

2007-9-29 01:48 AM 小鷳
我ge要求係傾得埋就好.

2007-9-29 09:10 PM 熊打令:D
我覺得其實個樣點,都冇咩所謂吧..
只要心地/行為那些好便行了..

2007-9-30 03:20 PM aHSky:P`
[color=blue]無咩所謂既`
最緊要吾好姣,扮野-_-`
岩傾;人緣好都可以了.

2007-9-30 03:25 PM christy123456
樣靚,,有心計,成日杯葛人,*V*
個樣一般,,行為蠻可愛^W^!

2007-10-1 06:21 PM aR-yAn
樣吾係好有所有JA`
最緊要係人品BA`

2007-10-3 04:13 PM TALIE
肥`好好人"肥完全無問題!雖然我是瘦的"-333-

2007-10-3 10:06 PM 糖打令:D
樣子不重要拉 ..
人品好咪得囉 ..
本人亦好憎扮野既人

2007-11-21 06:25 PM aR-yAn
其實我覺得只要佢性格頂得順就0k lu,
成績+樣吾係問題

2007-12-18 12:32 PM XAV!ER-}`
講野好搞笑果D
可以令自己好開心

2007-12-20 08:42 PM ˊ癲→≡笨傑≡
個樣一般,行為蠻可愛,,
做fd姐,,個樣唔洗理,,
你話做girl fd就話個樣唔可能好衰姐.......

2007-12-20 09:10 PM tsz-魁.
都 冇 我 個 fd 既 性 格 -,-`
我 個 fd 都 不 錯 -_-!

吾 知 點 講 佢 ah `

頁: [1] 2
查看完整版本: 同咩類型既女仔做FD?!"