I-See 論壇 » 你賣我買* » [出售]LG u880c 70%新黑色行機 冇壞 $500起 價高者得

2007-9-28 07:31 PM 鬼-.-
[出售]LG u880c 70%新黑色行機 冇壞 $500起 價高者得

請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結

[table][/table]
[color=#0080ff]70%新!!
原裝行貨,
部機好新,keep得好好,
冇咩花&唔明顯,
[color=#ff0000]圖3側邊有一邊甩左..
不過冇咩影響!
[/color]包哂所有野(fullset)
原裝有既野都包哂,
包:usb線,充電器,說明書,光碟,原裝耳機,電x1,盒!
有任何疑問,
歡迎查詢,
我會盡快回答!![/color] [color=#0080ff]可加$60換購原裝喇叭和過頭聽筒!
[/color]
[color=#ff0000]尺寸(長X闊X厚)mm : 99x49x18mm 電話簿(內置) : 500
頻率 : 3G WCDMA
三頻 GSM900/1800/1900 內置免提 : Y
備用時間 : 236小時 內置遊戲 : 下載
通話時間 : 220分鐘(語音)
144分鐘(視像) 錄音 : Y(通話)
重量 : 98g 聲控撥號 : N
語言介面 : 繁、簡、英 藍芽 : Y
中文輸入 : (繁)筆劃、注音
(簡)筆劃、拼音 內置記憶 : 80MB
震動功能 : 可響振同步 機身顏色 : 粉紅
網絡傳輸 : GPRS/MMS 屏幕顯示 : 26萬色TFT (176x220)  
和弦鈴聲 : 72 拍攝功能 : 內置130萬像素鏡頭
鈴聲 : MP3, AAC, AMR, MIDI, WAV 賣點 : 超薄3G手機, 180度旋轉鏡頭[/color] [color=#ff0000][/color] [color=#ff0000][/color] [color=#ff0000]觀塘線交收![/color]

2007-10-11 09:50 PM kamiso
影相幾多萬像!!?

2007-10-12 11:08 PM ★我係貞妹★
去邊交收先.......:sWh98W1:

2007-10-13 01:40 PM 鬼-.-
[quote]原帖由 [i]kamiso[/i] 於 2007-10-11 09:50 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
影相幾多萬像!!? [/quote]
130萬像素

2007-10-13 01:41 PM 鬼-.-
[quote]原帖由 [i]★我係貞妹★[/i] 於 2007-10-12 11:08 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
去邊交收先.......:sWh98W1: [/quote]
睇下你住邊啦^^'

2007-10-15 01:03 PM kamiso
hold住先得唔得''
因為我想要''

2007-10-15 04:04 PM 鬼-.-
[quote]原帖由 [i]kamiso[/i] 於 2007-10-15 01:03 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
hold住先得唔得''
因為我想要'' [/quote]
妳出幾錢先?!'
$500都唔賣aH-3-"

2007-10-15 05:45 PM kamiso
[quote]原帖由 [i] 煙‘[/i] 於 2007-10-15 16:04 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

妳出幾錢先?!'
$500都唔賣aH-3-" [/quote]
係無500都唔賣
定係500都唔賣
我諗住出五百幾'' 得唔得架!!?

2007-10-15 06:50 PM 鬼-.-
[quote]原帖由 [i]kamiso[/i] 於 2007-10-15 05:45 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

係無500都唔賣
定係500都唔賣
我諗住出五百幾'' 得唔得架!!? [/quote]
希望可以高D.
因為600都有人要-3-'

頁: [1]