I-See 論壇 » 心事討論區 » 發洩區 » 今日返學差d比你搞到遲到na..

2007-9-29 09:20 PM Sa_欣琳
今日返學差d比你搞到遲到na..

今日返學差d比你搞到遲到na..

今日呀生叫我地要7:50 a.m.返到去..
話國慶要升棋!@!
咁我日日返學呢,...都係約埋佢(姐係我個fd 啦)一齊ge!@!
咁今日都唔例外啦~!~
咁我味約佢7:30分係m記等囉!!
(我地平時返學都要行3~4個字..)
其實我都遇左佢一定要遲到嫁啦..
因為平時返8:20 ge 時候..
約佢7:45 ,,佢次次都7:50 先黍...
種要好似自己冇錯咁囉...
種話::{我已經7點起身嫁啦,,你種想我點呀?}
我心諗::(7點起身關你出門口ge時間有咩關係呀!自己慢就慢啦!)
咁今次果然比我諗中囉..
自己真係遲左1個字...
大佬,,,我要50分返到呀!
你遲1個字對我黍講已經係好遲嫁啦!

好彩我福大命大...
我返到去1分鐘都味夠呀生就入左黍...

唔該你以後唔好類人類物...
遲左唔該打比我同我講聲啦..

2007-9-29 10:18 PM man.
[color=#120000][u][align=center]下次吾好再約佢咪得`@@[/align][/u][/color]

2007-9-30 10:54 AM Tigris`翼仔:
見自己就黎遲到你都仲等呀-___-?
下次再約早D囉
隨機應變啦

2007-9-30 02:18 PM 嘿嘿嘿嘿.
甘你下次約佢個陣
同佢講埋''如果你今次再遲左黎我吾等你牙''

2007-9-30 02:36 PM 艾靈亞
如果佢遲米自己走先囉. . . - △ -
一、兩次就話冇所謂姐. . .
成日就變成惡習架勒. . . .

2007-9-30 02:43 PM S!u`K!`=)
同我個死人fd 1樣-___-`
遲左成30分鐘仲要覺得好少事.,
1系就放我飛機\口/  頂佢丫..'

2007-9-30 03:45 PM OHLAM
我個FD都係咁喇- -
遲左又唔打尼..
自己一條友ON居居向到等-0-
下次搭半都唔見佢尼就唔好等佢喇,,
一個人遲好過兩個人遲x)

2007-9-30 11:21 PM mandy0417
你咪話''如果有下次咁我真係唔等嫁啦...

2007-10-1 11:40 AM babyz
你唔好約佢咪得囉=3=
你唔約佢咪咩事都冇囉-V-

2007-10-1 12:03 PM CAT!
對對-_-''

既然佢成日遲到;; 又講埋d咁既''

點解仲要受佢氣-v-  下次唔好同佢番學咪得囉^3

2007-10-1 08:22 PM Sa_欣琳
大家都認為下次我唔好再等佢...
但係如果係咁,,我應該點同佢講?
我地升左中學,,大家唔同一班,,
小學ge時候勁fd..
我覺得如果同佢講,佢一定會嬲左我囉...
我唔想冇左個朋友..
各位..咁我種可以點呀?

2007-10-4 05:54 PM S!u`K!`=)
[quote]原帖由 [i]Sa_欣琳[/i] 於 2007-10-1 08:22 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
大家都認為下次我唔好再等佢...
但係如果係咁,,我應該點同佢講?
我地升左中學,,大家唔同一班,,
小學ge時候勁fd..
我覺得如果同佢講,佢一定會嬲左我囉...
我唔想冇左個朋友..
各位..咁我種可以點呀? [/quote]
你吾同佢講.. 佢吾會知道自己咁做系好克人憎囉..
如果你好心同佢講.. 佢都嬲既,, 佢會吾會小器左d呢.?!

2007-10-5 06:44 PM 呀儀---*
最好唔好再約佢
就算真係約到搵多個人陪你

頁: [1]