I-See 論壇 » 頭像教學區 » 頭像問題區 » 我想問下呢..字icon點整嫁?!仲有..你可以比個icon底我!!

2007-9-30 08:04 PM ^真情守候^
我想問下呢..字icon點整嫁?!仲有..你可以比個icon底我!!

[b][size=2]我想問下呢..字icon點整嫁?!仲有..你可以比個icon底我!!

[/size][/b][size=12px]我想問下呢..字icon點整嫁?!仲有..你可以比個icon底我!!

十萬個唔該!!!!!!!!!!!!!

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

請切換完整版來瀏覽圖片和連結[/size]

2007-9-30 11:40 PM BLUR.彤:D
[color=#090000][size=3]-第1個-_-`
-開白色bg再用黑色印bh就okay^V^;`
-大概是由油/污"織"bh+字bg+心心bh再打字做成`
-第2個`
-開個100x100的icon size;`
-然後當整bg甘整;
-再打字就可以阿-0-;[/size][/color]

2007-10-1 12:16 PM ^真情守候^
回復 #2 湘de彤 的帖子

咁應該用咩字型>?!

2007-10-1 05:36 PM BLUR.彤:D
[quote]原帖由 [i]^真情守候^[/i] 於 2007-10-1 12:16 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
咁應該用咩字型>?! [/quote]

[size=3][color=#090000]-第1個大概是`標楷體;
-第二個就不知囉!`
-或者可能是華康少女啦-0-;[/color][/size]

[[i] 本帖最後由 湘de彤 於 2007-10-1 05:38 PM 編輯 [/i]]

頁: [1]