I-See 論壇 » 戀愛熱線 » __我應該放棄嗎!?`

2007-10-1 12:18 PM 牙y!N
__我應該放棄嗎!?`

[color=#640000][align=center]我 E 家 讀 F.2`
但 仲 系 中 2 一個 小 學 同 學~
E 家 佢 讀 另 一 間 中 學!
升 F.1 果 個 暑 假 ,,
佢 系 msn 度 同 我 表...
但 系 表 完 就 冇 再 同 我 講 野- -
我 都 冇 膽 同 佢 講 野``
但 佢 就 日 日 online 陪 我,,
間 中 只 系 系"個 人 訊 息"度 講 d 深 情 句 子;-]
d 句 子 都 系 關 於 我 同 佢 分 開**
但 要 繼 續 愛==
我 地 靠 住 小 學 ge 教 會 每 一 星 期 見 一 次 面...

雖 然 系 咁,,
但 我 覺 得 我 地 咁 樣 系 冇 可 能'..'
大 家 認 為,,
__我應該放棄嗎!?`[/align][/color]

2007-10-1 12:34 PM 巴黎之冬
梗係唔應該放棄啦
好難得佢同左你表白左
睇佢都應該係幾長情同專人既人

2007-10-1 12:56 PM 鈍;
你好?!

唔好放棄牙!!
+ 油''SUP YOU
佢應該係專1 GE人來的''

2007-10-2 08:33 PM 失蹤少女
佢應該會對你好好
佢未拍過拖仲夠膽同你講
你同佢一齊應該會幾開心
+油啦 呢D野都要睇你自己既

2007-10-3 07:26 PM 牙y!N
RE  all:
至慘系我地5夠膽講野...
真系好5夠膽'
:sQK66XP:

2007-10-5 12:32 AM lc98143
唉..........大家都有好感!又唔出聲!一句野真係咁難講出口?話唔定講完呢句就會有個美滿既愛情呢............唉!有D人日日都想拍拖!大家都有好感啦!果個又話驚咩驚物!果個又係咁!唔出聲!真係冇野好講!真係驚既咪等男仔講囉!唉
good luck啦

2007-10-5 12:56 AM Yann_l0vE
你真系鐘意佢就吾h0放棄na*
樓主` 我睇得出你系鐘意佢l0r: ka

2007-10-5 05:29 AM Sz-`
一句說話可以改變一切
試下同佢講下野啦

2007-10-5 06:15 PM 牙y!N
RE all:
Thx"你地牙=)
好多人都叫我同佢講野
:sYq71zJ: