I-See 論壇 » 心事討論區 » 發洩區 » 勁SAD呀....好想死....

2007-10-1 05:38 PM Angel_Baby
勁SAD呀....好想死....

好唔開心呀=[
我依家快俾我家人逼死LA....
我依家都要返EL同埋英皇補英文同埋A-maths la.....
仲要搵2個上門補習(一個MISS,一個牙SIR)黎同我補習...
我返完補習社差唔多7點幾先至返....
之後8點又有個人黎上門補習....
我星期一至三都俾咗課外活動...星期四,五要補習...
星期六又要學MATHS,之後又要對住一大堆功課....
佢地愈係逼我,我就愈想放蹤自己....
我小學O個陣係讀英文小學,之後我想讀英中,佢地又唔俾,,
但係我細妹係讀中文小學,牙媽又叫佢讀英中,,
點解我有能力想讀英中,佢地唔俾,牙妹間小學英文程度低GE,反而叫佢一定要入?!!
咁鐘意將我同外國讀書GE姐姐比較,咁不如叫佢返黎LA.....
成日將我講到咁差...咁不如我去死LA....><"

2007-10-1 05:45 PM Sa_欣琳
你成績好差咩??
點解佢地要逼到你咁ge樣..
我都睇唔過眼..
決定回你一把...
試下叫你d miss 同家長傾下啦...
再唔得味同佢地講道理囉...
外國d人可能真係好勁...
但係我地兒家係中國人..
點解要提起外國呀??
唔洗咁唔開心,.,.
只要覺得自己ge想法冇錯就得啦...
但係千其唔好搞到要同家人嘈...
同佢地嘈只會令到自己唔開心.,.
+油呀!@!

2007-10-1 05:50 PM Angel_Baby
RE:Sa_欣琳
我中一至中二(冇請補習)都係全班,全級十名之內,
中三(請咗補習)落到全級二十幾名之內

2007-10-1 05:54 PM Sa_欣琳
[quote]原帖由 [i]Angel_Baby[/i] 於 2007-10-1 05:50 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
RE:Sa_欣琳
我中一至中二(冇請補習)都係全班,全級十名之內,
中三(請咗補習)落到全級二十幾名之內 [/quote]

請左補習種差左bo..
咁你家長應該見到個情況啦,...
同埋佢會知你冇心機補習...
成績一定一定會趺嫁bo..
冇理由種逼你繼續呀!@!

2007-10-1 08:48 PM mandy0417
嘩咁咪用左好多錢..
佢地咁緊張你成績既,....我諗你既成績應該唔會唔好既...
但咁多個miss/sir又英皇個d咪無咩時間去休息

頁: [1]
查看完整版本: 勁SAD呀....好想死....