I-See 論壇 » 超自然綜合區 » 世界禁歌 黑色星期天( 1936年 原裝版本)

2007-10-15 07:19 PM h0ney;)
世界禁歌 黑色星期天( 1936年 原裝版本)

世界禁歌 黑色星期天( 1936年 原裝版本)
不是人類能承受的聲音

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

聽後如果還健在的請留言
(為大家着想  只放半首   想聽全首留言)

2007-10-19 03:44 PM 〝臭傑=]
聽過啦- -
冇乜野既-0-係憂暗d- -

2007-10-19 03:54 PM 狂野巨火雞
[font=georgia][b][align=center][color=#006dff]聽過`
真系冇乜野`
只系愁左d.
1 d都吾恐怖
d人自殺可能系甘岩

2008-6-25 01:34 PM alice0503
聽過少少都唔敢再聽
果然係世界禁歌
d旋律好恐怖
把聲都係

2008-6-25 07:51 PM 匿名
聽過啦`
聽之前仲驚自己真係會自殺...等我啊媽係度先聽`(我啊媽耿係唔知到啦xd`)
點知聽曬成首都冇事,,
仲聽到我想訓教...xd`

2008-6-27 08:47 PM yanjunivy
[size=6][color=Black][u][align=center]依首一定唔係原版歌`!!
真真正正既原版歌鎖係美國一所音樂大學入面''
曾經有人想偷出黎,而判左終身監禁;;
而依收只係原版中的一小段,
而且原版冇歌詞,歌詞只係后加.
網上流傳的全部唔係原版,只係后改的.![/align][/u][/color][/size]

2008-6-27 09:15 PM ANNIE儀
[quote]原帖由 [i]yanjunivy[/i] 於 2008-6-27 08:47 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
依首一定唔係原版歌`!!
真真正正既原版歌鎖係美國一所音樂大學入面''
曾經有人想偷出黎,而判左終身監禁;;
而依收只係原版中的一小段,
而且原版冇歌詞,歌詞只係后加.
網上流傳的全部唔係原版,只係后改的.! [/quote]

你咁清楚既-口 -"巧勁啊...

頁: [1]