I-See 論壇 » 頭像評評站 » 心理學功課完成!!!YEA!

2007-10-22 08:33 AM W.
心理學功課完成!!!YEA!

ICON - 有大字OR冇大字比較好??!

整容 - 手痕 . 拎左大東做實驗品 !
         [color=#ff00b6][size=5]我對不起大東:s4U42I9: [/size][/color]
         第一次 - 口 - . . .
         可能會怪怪地 - V -
         請評:sJc78zo:
   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -
[color=Magenta][size=5]我幫大東整大隻EYES - 口 - . . .

但係我冇美化 . . .

可能你地不嬲見倒大東係咁既樣,

所以你地會覺得怪怪..

大家 . . .

其實我係做緊一個心理學既功課 - 口 - . . .

結果已出XDD

因為如果我一早話我做緊一個心理學既功課 ,

你地既意見就會唔一樣!

功課完成XDD[/size][/color]

[[i] 本帖最後由 WaNda`牙曈 於 2007-10-24 06:05 PM 編輯 [/i]]

2007-10-22 12:04 PM
太白了
整到有小小恐怖...

2007-10-22 05:04 PM ★癲小敏﹏
ICON吳錯
色幾好,DESIGN幾好
大東既美化有D怪

2007-10-22 06:12 PM miko.
icon 冇字好d`
大東好怪-0-
sup~

2007-10-22 08:24 PM WATERRR
ICON DS好,色幾好
大東美化怪怪地,SUP

2007-10-22 09:04 PM MG.V_Vll
幾令的"
不錯Ma*
SuP=]]

2007-10-23 10:13 PM K★QUI
絕對不評棒棒堂 -_-

你到底是美化大東還 .. 大東 ?!
很怪 , 怪得不行 。

2007-10-24 06:03 PM W.
[quote]原帖由 [i]fcuk![/i] 於 2007-10-23 10:13 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
絕對不評棒棒堂 -_-

你到底是美化大東還 .. 大東 ?!
很怪 , 怪得不行 。 [/quote]

我幫大東整大隻EYES - 口 - . . .

但係我冇美化 . . .

可能你地不嬲見倒大東唔係咁既樣,

所以你地會覺得怪怪..

大家 . . .

其實我係做緊一個心理學既功課 - 口 - . . .

結果已出XDD

因為如果我一早話我做緊一個心理學既功課 ,

你地既意見就會唔一樣!

功課完成XDD

頁: [1]
查看完整版本: 心理學功課完成!!!YEA!