I-See 論壇 » 網上日記區 » 做啦啦隊都要畀人笑......

2007-11-4 12:04 PM 超級大頭b
做啦啦隊都要畀人笑......

[color=#9100ff][font=新細明體][size=5][color=#bf00ff]尋日係我校既運動會,咁我就老師選左出來做啦啦隊,都無啦啦比人笑,好喇,到我地跳over個時,我地既隊友整到個頭,d同學仲要笑,都唔知有咩咁好笑......:s4U42I9: [/color][/size][/font][/color]

2007-11-4 12:07 PM vanessawong830
其實做啦啦隊唔會好「魚」姐,我都係啦啦隊,D男仔話睇好我喎(都算笑既一種),
但係其實好好玩架,當全校人望著你跳喎,我覺得好自豪囉!

2007-11-4 12:36 PM 熊打令:D
係佢地既問題ja- -
跳over跳得唔好咪唔好囉- -
有乜好笑~
佢地咁叻係度笑人咪叫佢地跳囉-,.-
只要你心諗係佢地唔抵得你比人揀左出黎做啦啦隊所以先笑你-_-v''

2007-11-4 12:50 PM 超級大頭b
55,咁又係,係d人衰格姐,自從比佢地見到我地練習就笑我地......:s4U42I9:

2007-11-4 12:52 PM 超級大頭b
[quote]原帖由 [i]巫仁愛`[/i] 於  2007/11/4 12:36 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
係佢地既問題ja- -
跳over跳得唔好咪唔好囉- -
有乜好笑~
佢地咁叻係度笑人咪叫佢地跳囉-,.-
只要你心諗係佢地唔抵得你比人揀左出黎做啦啦隊所以先笑你-_-v'' [/quote]

多謝你既安慰~:s5l84He:
[color=Red]板規4*)  回覆吾過10個字 {犯-3分}BY___{妍!}[/color]

[[i] 本帖最後由 ___{妍!} 於 2007-11-6 05:46 PM 編輯 [/i]]

2007-11-4 02:57 PM 彤兒`
吾好理-3-''
自己做好自己..好似2樓咁講,,
係自豪=]]

2007-11-4 03:09 PM 超級大頭b
哦,係既~:s1x77Wz:

[color=Red]板規4*)  回覆吾過10個字 {犯-3分}BY___{妍!}[/color]

[[i] 本帖最後由 ___{妍!} 於 2007-11-6 05:48 PM 編輯 [/i]]

2007-11-6 08:48 PM junior01
洗咩理佢地 你幫佢地打氣 佢地仲要笑你 真係無言 原諒那班小朋友吧

2007-11-9 05:39 PM mOYMC
d人係甘架la...Don't mind''
我地有男仔跳架^^:sWh98W1:

2007-11-11 11:10 PM 琦BI
唉`   d人黑心麻`  -33-

2007-11-13 08:18 PM MG.V_Vll
我覺得好正常姐""
我地中一全部女仔都要LALA隊..

2007-11-20 06:09 PM karen4ever
唔洗理佢地嫁....
係佢地衰.....

頁: [1]