I-See 論壇 » 交友區 » -0-''招友..男女都得@V@.想搵人教跳舞啊''

2007-11-15 08:34 PM +十戀緣十+
-0-''招友..男女都得@V@.想搵人教跳舞啊''

[box=#000000][color=#5100ff]大家好''-V-已經吾知第幾次..招朋友NA*''-__-
今次 主要..想搵人教下跳舞''A"A
吾知邊位,,肯願意呢..-3-

第2大目標..當然招老友..!!!!*
..我係3台的,, 由於電話壞左/./
要下個星期先有呢''-,,..
肯同我做朋友的,,可[email]ADD..shukyanho@hotmail.com[/email]
都歡迎..你地留低你地寶貴既MSN''[/color][/box]

2007-11-15 08:37 PM 狂野巨火雞
[color=black]我想學跳舞.0.

2007-11-15 08:46 PM +十戀緣十+
[quote]原帖由 [i]囍;Wu-x-[/i] 於 2007-11-15 08:37 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
我想學跳舞.0. [/quote]

-_- 我都想搵人教我跳''

2007-11-15 10:48 PM 95597006
我都想搵人教我跳''

2007-11-16 06:34 PM +十戀緣十+
[quote]原帖由 [i]95597006[/i] 於 2007-11-15 10:48 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
我都想搵人教我跳'' [/quote]

-0-''  HA*;;大家都係也

2007-11-16 09:30 PM 彤兒`
你地志同道合- -?!!

2007-11-17 08:04 AM +十戀緣十+
[quote]原帖由 [i]彤兒`[/i] 於 2007-11-16 09:30 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
你地志同道合- -?!! [/quote]

哈''-__-''
都可以大家出黎玩下甘牙ma,,

2007-11-17 09:00 PM +十戀緣十+
-__''吾想沈ah*''
真係冇人同我做朋友!?  -______________________-

2007-12-25 01:19 AM 哀川
[email]TheKing_Chopper@yahoo.com.hK[/email]

做朋友???

2007-12-25 02:50 PM 狸貓仔:)
哈哈哈哈哈哈哈哈哈,

[[i] 本帖最後由 狸貓仔:) 於 2010-9-10 11:07 PM 編輯 [/i]]

頁: [1]