I-See 論壇 » 戀愛熱線 » 愛一個人是否很難!

2007-11-18 06:56 PM 貓貓彤
愛一個人是否很難!

[color=#00f5ff][color=#00ecff]其實用真心去愛一個人是否真是很難呢!!
當你愛上一個人但佢不知!!你的朋友知道後走去同佢講。自己的心情很怕怕
之後拿出勇氣去找人..人地會理我自己當時我真係好happy呀
之後日日得閒就同佢煲粥  煲得好happy
但係到左一陣對佢沒曬感覺
所以我就已經冇理佢一個月啦
其實我點解會哪
我到底做緊咩呀
我要鍾意佢
等到佢鍾意我
我唔理佢
我到底係咩人
呢d事都做出[/color][/color]:s4U42I9: :s4U42I9:

2007-11-18 06:57 PM S!u`K!`=)
點解我吾明-__-!.

2007-11-22 06:41 PM 友情的力量
我真的不明白:s9s83OI:                                                                                                                                                                      你们知道喜欢一个人有甚么感觉吗:svI72d7:

2007-11-23 10:26 PM 嘉-3-
咁你現在也愛佢嗎?!

2007-11-24 01:08 AM 10k-V-
不太明白你在說What?!
-vvvvvvv-`

2007-12-5 06:40 PM mei_ki_yau
愛一個人不難!~
但要忘記一個自己愛的人卻是最 最 最難!!!~

2007-12-5 09:41 PM 忻_忻
你試下聽下半糖主義黎首歌
有時唔洗咁熱情既..
好似日日傾電話咁..
格幾日or幾星期先1次
如果唔係你會覺得好"漏"
比你日日對住1樣野
你都會悶啦.

2007-12-6 05:08 PM ]]三文魚
這只是你的問題了.....
追了人又不理人.....
:sYq71zJ:

2007-12-6 08:09 PM karen4ever
中2一个人5好成日一起5係会好快無感觉

頁: [1]
查看完整版本: 愛一個人是否很難!