I-See 論壇 » 吹水區 » 鐘 吾 鐘 意 返 學 ?!

2007-11-19 07:29 PM tsz-魁.
鐘 吾 鐘 意 返 學 ?!

[font=Impact][color=black]我 返 ... 直 情 有 D 想 死 既 FEEL ! -口-"

但 吾 返 又 [size=3][color=red][b]悶[/b][/color][/size] ...
唯 有 同 班 FD 去蒲 =.="
但 真 系 好 [size=2][color=red][b]煩[/b][/color][/size] -3-"

[u]但 返 又 好 想[/u] [size=6][color=red][b]死[/b][/color][/size]  `[/color][/font]

2007-11-19 07:34 PM ▋傻`小糖﹎*×
禾 鍾 E 玩 果 時 囉...

但 系 上 課 煩 到 死..

吾 反 又 冇 野 做..

2007-11-19 07:35 PM `糖紙X]`
[size=4]我返學[color=red]悶到嘔[/color]丫
D同學又唔岩傾
多數[color=blue]是非精[/color]
唔返又唔得喎
返左又要[color=deepskyblue]自閉[/color]
可憐死=_=[/size]
[size=4][/size]
又要冇FD同台 想同人SmS都唔得
\ _ /

2007-11-19 07:41 PM ~~根根~~
超超超超...............唔想返呀~~!!!
不過冇計~~~!!!所以上堂同人sms囉~~~!!!!

2007-11-19 07:46 PM 熊打令:D
鐘 意 ... 要 返 直 情 想 死 ! .\/."
成日都要做咁多野,
又一時一樣
都唔知想點

2007-11-19 07:49 PM 嘿嘿嘿嘿.
無咩所謂-_-''

上堂都0K既

系吾鐘意做功課姐-_-''

2007-11-19 09:52 PM tsz-魁.
[font=Impact][size=2][color=black][b]但系唸真...[/b][/color][/size][/font]
[font=Impact][size=2][color=black][b]5返學刀5豬搞/\/\0?![/b][/color][/size][/font]
[font=Impact][size=2][color=black][/color][/size][/font]
[font=Impact][size=2][color=black][b]所以...要[size=4]努力[/size]`[/b][/color][/size][/font]

2007-11-19 10:22 PM MG.V_Vll
唔囍""
好悶的說*

2007-11-20 05:35 PM 〝芝芝〞♀
廢話!!~

當然唔想返LA!!~= =

2007-11-20 07:21 PM tsz-魁.
[quote]原帖由 [i]永恆`[/i] 於 2007-11-19 10:22 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
唔囍""
好悶的說* [/quote]
對對對-3-"
上堂真系好悶=.="
日日吾係訓就玩手機`

2007-11-20 07:22 PM tsz-魁.
[quote]原帖由 [i]〝芝芝〞♀[/i] 於 2007-11-20 05:35 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
廢話!!~

當然唔想返LA!!~= = [/quote]
=.="
但有人想返喔-3-"

所以吾算係廢話= ="

2007-11-21 06:47 AM 地鼠
麻麻地啦
唔返係屋企又冇野做
唔通訓24個鐘咩
但係返左又好悶
得放lunch果陣先唔悶囉

2007-11-27 07:01 PM tsz-魁.
[quote]原帖由 [i]地鼠[/i] 於 2007-11-21 06:47 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
麻麻地啦
唔返係屋企又冇野做
唔通訓24個鐘咩
但係返左又好悶
得放lunch果陣先唔悶囉 [/quote]
嗯 -,-`
也 對 ;
我 在 家 只 是 玩 電 腦 而 已 `
悶 得 很 `

2007-12-6 08:38 PM ˊ癲→≡笨傑≡
其實我覺得好多人唔係唔like返學,,
只不過唔like聽書同做功課姐

2007-12-6 09:31 PM acht
我靜係鐘意上MATHS,PE

2007-12-6 09:57 PM mango.__.
麻 麻 地 喇 ... 冇所 謂 ! XDXD>33<

2007-12-7 06:08 PM tsz-魁.
[quote]原帖由 [i]love~ayumi[/i] 於 2007-12-6 08:38 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
其實我覺得好多人唔係唔like返學,,
只不過唔like聽書同做功課姐 [/quote]
你講得好岩啵-口-`
不過連返學都吾想返;除左呢d;
就只有講"吾想返"`

2007-12-7 06:09 PM tsz-魁.
[quote]原帖由 [i]MANGO.芒果[/i] 於 2007-12-6 09:57 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
麻 麻 地 喇 ... 冇所 謂 ! XDXD>33 [/quote]
但 返 學 好 辛 苦 既 喔 -,-`
甘 都 冇 所 謂 咩  - -`

2007-12-7 08:20 PM _MAYDAY_
我覺得有d鐘意....有d唔鐘意...
      係有時呀sir...miss講野悶....
但係可以同班FD玩...唔可以話唔鐘意返學...
              留係屋企我覺得重悶:sYZ92E7: .......
所以....我都係鐘意返學好d:sSf56P7: :sSf56P7:

2007-12-7 08:50 PM tsz-魁.
[quote]原帖由 [i]_MAYDAY_[/i] 於 2007-12-7 08:20 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
我覺得有d鐘意....有d唔鐘意...
      係有時呀sir...miss講野悶....
但係可以同班FD玩...唔可以話唔鐘意返學...
              留係屋企我覺得重悶:sYZ92E7: .......
所以....我都係鐘意返學好d:sSf56P7:  ... [/quote]
唉 ;
好 學 生 黎 既 -,-`
不 過 我 都 系 返 學 為 左 見 我 班 FD -,-`
上 堂 現 傾 手 機 同 聽 歌 ;
都 好 悶 下`

頁: [1] 2
查看完整版本: 鐘 吾 鐘 意 返 學 ?!