I-See 論壇 » 網上日記區 » 所有17歲就踏入18逿ga青年都會對青春有遺憾

2007-12-7 11:46 PM 哦waterB
所有17歲就踏入18逿ga青年都會對青春有遺憾

踏入社會做野啦

[color=#ff00ff]開始做野啦女朋友唔要我[/color]:sUP117g:

:sup44hr: :sup44hr: :sup44hr: :sup44hr:

朋友又散離晒>o<
E家ga我真係好寂寞好凍啊   :sXj48DF:

[color=Red]請每1個P0都過50字`,,如果吾系扣6分旦不會L0CK`BY___{妍!}[/color]

[[i] 本帖最後由 ___{妍!} 於 2007-12-8 09:32 AM 編輯 [/i]]

2007-12-8 12:43 AM kwNM
因為做野而唔要你? :scZ57RZ:
定係有其他原因?
我諗,出黎做野之後就有好多唔同既際遇,
可能會遇更好既對象同埋朋友呢,
所以唔好灰心,加油啦:suA28YH:

2007-12-8 08:06 AM 哦waterB
多謝你啊:s4U42I9:

[color=Red]回覆吾過10個字 {犯-3分}BY___{妍!}[/color]

[[i] 本帖最後由 ___{妍!} 於 2007-12-8 09:33 AM 編輯 [/i]]

2007-12-8 09:35 AM -ARx妍;]`
我不是18歲...沒有甚麼同感
但係就咁因為咁而唔要你...o曬xd
不過唔好唔開心...遲d一定會識多d更好ge人

(提醒:請會員先看板規才發貼)

2007-12-9 07:45 AM 哦waterB
多謝你啊:snC260H: ...............
不過好左好多啦堅強左啦我:sXV97cM:      :s5R13yt:

頁: [1]