I-See 論壇 » 學校區 » 大埔官立中學 » 你地支唔支持開匿名...

2007-12-9 05:59 PM ☆依魯加☆
你地支唔支持開匿名...

我就覺得一d都唔好= ="

個個唔知咩人打咩人...

2007-12-9 08:00 PM 《呀軒﹏
大大反對 用匿名囉 就算比老師知又算啵   上網同D 同學仔 傾計 都問題咩

2007-12-9 08:11 PM ☆依魯加☆
[quote]原帖由 [i]《呀軒﹏[/i] 於 2007-12-9 08:00 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
大大反對 用匿名囉 就算比老師知又算啵   上網同D 同學仔 傾計 都問題咩 [/quote]

我都係咁話= ="

2007-12-9 08:58 PM 。愛是無罪卍*
我都吾系好支持= =
又難睇= =
我地傾計關老師咩事?!
大佬牙-3-
話明論壇緊系上黎傾計講笑架啦
佢有權管我地咩?!
所以真系好吾想!

2007-12-9 09:56 PM 《呀軒﹏
講真呀 見到又點呀  d老師睇左又點 唔通佢話  係網上講佢d衰野  記你個過咩...... 甘樣e d 老師 告得啦  人係有自由權ga........

2007-12-10 12:17 AM 。愛是無罪卍*
哈= =
如何個個系蔡sir或者系陳sir你估你會吾會咁講啦喇= =!

2007-12-10 01:01 AM 《呀軒﹏
[quote]原帖由 [i]。愛是無罪卍*[/i] 於 2007-12-10 12:17 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
哈= =
如何個個系蔡sir或者系陳sir你估你會吾會咁講啦喇= =! [/quote]
我一樣會甘講啵  上網 發言 下  都唔得  甘大家不如唔好講野好了...

2007-12-10 01:06 PM 傑=口=
死都唔支持lo!!!!:sup44hr: :sup44hr:{ 就算比老師知又算啵   上網同D 同學仔 傾計 都問題咩}講得好我支持你
BY《呀軒﹏

2007-12-10 11:58 PM 《呀軒﹏
講真 老師睇甘又點樣先.....  係唔 係網到  同同學 傾計 都唔得先...   如果甘都唔得   全世界D 討論區汁 哂好了

2007-12-11 12:00 AM newplayer7
有時d匿名係到發topic,d內容就好膠,都唔知點回好
有名都可以係個topic知係咪膠post

頁: [1]
查看完整版本: 你地支唔支持開匿名...