I-See 論壇 » 你賣我買* » 售●●●'睇岩快交易!x)*{海藻面膜`衫`禮物包`褸`等$急SELL●●●

2007-12-10 11:58 PM mantszc
售●●●'睇岩快交易!x)*{海藻面膜`衫`禮物包`褸`等$急SELL●●●

-交收方法* 郵寄 / 面交*
-交收定點* 最好將軍澳線∼旺角都ok*再傾∼
-聯絡方法* msn:[email]siuting-[email]1225@hotmail.com[/email][/email]/可pm我∼

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

[/MG]http://hk.image.auctions.yahoo.com/users/9/6/5/1/kj_carzy-img600x440-1193697057_9_888_994-5.jpg[/IMG]

-珍珠絨毛領*百搭外套'

-超保暖的喔'!!

白 , 黑 , 啡 , 藍

4色可以揀*

《FREE SIZE》

-$110*>3<

頸巾手套冷帽一套

冬天將至,,,實用保暖,,,,自用或送給親朋均顯心思A_A

想要邊款就同我講啦,,,

$70*

可愛心心兔仔帽 送手套*

FREE SIZE

我自己都有件的,,,>3<

$88*

海藻面膜

消炎、去豆、去印、去水腫、瘦面、緊緻面部輪廓、淡化熊貓眼 / 眼袋、、祛皺、祛斑、美白保濕、滋潤、增加營養水份、使肌膚更有彈性及光澤!

我自己都有用丫∼又吾系貴∼大家咪試下嚕@@

$20一包∼ 每包可用約8-10次*

買左既人我會比說明書你地咖>3<

2007-12-12 05:47 PM mantszc
:sFQ90Oy: :sFQ90Oy: :sFQ90Oy: :sFQ90Oy:

2007-12-12 07:01 PM 小楠`
珍珠絨毛領*百搭外套有無得平?

2007-12-13 01:12 AM mantszc
都可以的,,,@@

有心可以add我傾:sFQ90Oy:

2007-12-13 06:41 PM mantszc
[quote]原帖由 [i]小楠`[/i] 於 2007-12-12 07:01 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
珍珠絨毛領*百搭外套有無得平? [/quote]

你想幾錢丫@@

2007-12-14 12:29 AM mantszc
UPUPUPUPUPUPUPUPUUPUP>3<

2007-12-22 03:20 AM mantszc
upupupupupupupupupup*

頁: [1]