I-See 論壇 » 你賣我買* » 送禮佳品-w-...史迪仔玻璃杯 [已售出,版主請關帖]

2007-12-11 10:48 PM tinG_seLL
送禮佳品-w-...史迪仔玻璃杯 [已售出,版主請關帖]

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

物品名稱 : 史迪仔玻璃杯 $30
    存貨 : 1
物品描述 : 朋友送的禮物,
           但系屋企太多杯喇,
           所以放上尼 bid 。
           我朋友買左 $40,
           依家賣 $30。
           有心買可議價!
物品新舊 : 全新!未用過。
           吾洗怕污糟。
聯絡方法 : 中意就+我msn
               [email]kakakate_ting@hotmail.com[/email]
               吾中意系壇度 pm 我刀得

[u][b]黑名單[/b][/u]

1.狸貓仔:)

依條友呀..之前話5:30系太古等..0k冇問題
後來因為我有野做..s0 我話改5:00..佢刀話0k既
果日我就好準時 5:00 到左啦
咁系佢話我到左caLL佢丫嘛
咁我咪caLL佢囉..點知佢一聽電話就系咁「喂喂」「下...」
系咪玩野呀? 0k...我就當你聽吾到...
咁我就sd massage比佢...佢隔左勁耐先話塞緊...
咁果時我個fd同我一齊等家嘛...我個fd就話「塞?你柯緊屎牙?你吾系搭緊mtr咩?」
系...我個fd態度系吾好..不過刀系因為我地等左佢 4個字佢刀仲味尼
到左5:30...條友刀仲味尼...打去又凈系識「喂喂下下」
後尾我等到5:45分先走...算人至義盡啦...
之後佢成6點幾打尼..問我系邊囉
大佬..吾系丫嘛...我約你5:00...你6:00先到?
好彩我吾等你姐..如果吾系我咪等你成1粒中?
之後我咪話我系藍田囉...佢話「下...你吾系賣架咩?」
吾好意思囉..我實在冇咁好耐性等你成1粒中...
我等你9個字喇..你仲想我等多你幾耐呀?
之後佢話依家點...我咪話遲d再約囉
跟住我系論壇pm佢...問佢仲要吾要
佢答刀吾答囉...咩態度呀?
依家系我遲到定佢遲到呀?
我刀味問佢拎8蚊車費呀...
佢仲要阻住我去做野囉....
佢走尼發我皮氣...吾好講笑啦!

[[i] 本帖最後由 tinG_seLL 於 2007-12-17 04:54 PM 編輯 [/i]]

頁: [1]