I-See 論壇 » 戀愛熱線 » 如果你男友係一個咸濕佬-w-'' 你會點!???

2007-12-28 04:30 PM yan_fion
如果你男友係一個咸濕佬-w-'' 你會點!???

[align=center]我會冇咩所謂-w-
正所謂..男仔唔咸濕-生仔冇屎忽=口=''
你地覺得點?[/align]

[align=center][font=Impact][size=5][color=red][font=標楷體]留個小小的[/font][size=6][u]CM[/u][/size][font=標楷體]好嗎[/font]??:sRG79PA: [/color][/size][/font][/align]

[[i] 本帖最後由 yan_fion 於 2007-12-28 04:51 PM 編輯 [/i]]

2007-12-28 04:50 PM tsz-魁.
下 ; 冇 咩 點 -,-`
呢 個 問 題 都 幾 ... 咩 既 喔 `

其 實 係 男 人 都 淫 嫁 喇 -,-`
冇 計 喇 `

2007-12-28 04:54 PM yan_fion
[quote]原帖由 [i]小鬼〃[/i] 於 2007-12-28 04:50 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
下 ; 冇 咩 點 -,-`
呢 個 問 題 都 幾 ... 咩 既 喔 `

其 實 係 男 人 都 淫 嫁 喇 -,-`
冇 計 喇 ` [/quote]

因為上次同個fd傾傾下-w-''
諗到依個題目..-w-''

2007-12-28 05:15 PM KOSAbaby.

男仔,其實正常都會咸濕;
 吾好太過火的話都接受到 -_-

不過我完全接受吾到 xd

2007-12-28 05:17 PM 糕-3-{GO`}
有D難講-______-"
但我覺得我男友係1個咸濕佬,,
我會覺得佢好變態...:sXj48DF:

2007-12-31 12:43 PM yan_fion
[quote]原帖由 [i]`monjAi:?_?[/i] 於 2007-12-28 05:15 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

男仔,其實正常都會咸濕;
 吾好太過火的話都接受到 -_-

不過我完全接受吾到 xd [/quote]

點解接受唔到呀=w=
太核突
?

2007-12-31 12:44 PM yan_fion
[quote]原帖由 [i]Snow糕-3-[/i] 於 2007-12-28 05:17 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
有D難講-______-"
但我覺得我男友係1個咸濕佬,,
我會覺得佢好變態...:sXj48DF: [/quote]

唔太咸濕還可以ge我都-w-;''
但日日夜夜對住個咸濕佬..死左佢算啦

2008-1-1 01:12 AM 戰颯
如果你男友係一個咸濕佬-w-'' 你會點!???

我覺得冇所謂,因為這係男人的天性,改唔到......如果唔係十分過份就算啦[img=30,31]http://www.hkisee.com/images/smilies/mk017.GIF[/img]

2010-11-27 11:05 PM S!u儀`[:
哈哈:$ 睇點唯之咸濕啦<_<*.....
咸濕...行動上定精神上@o@ 哈哈我都唔知自己講咩~

2010-11-27 11:21 PM Wing Li@FB
回復 #4 KOSAbaby. 的帖子

係:))
同意你講既

2011-1-8 10:56 AM 翼夢
我覺得..這個問題問得好的-.-
如果男朋友是個咸濕佬-.-如果你接受不到的話..一早應該沒有交住了吧..
我覺得..不是只有男人才會咸濕的- -所以都不能太單方面說吧-.-
都不能說什麼變態了..可能男生咸濕會令女人感到反感..不過我覺得..
一個男人咸濕都不能怪他了-.-呵呵...如果是我的話..應該去接受一下吧-.-真的不喜歡的話可以跟男朋友說...
說不定可以好好的聊...把情況轉好吧..呵呵..(我都不知道自己在說什麼了-.-)

2011-1-16 10:46 PM 紫寶
男人五咸濕
雞豆都汁粒`

2011-1-16 11:24 PM terrytsang
=.=咁講野

2011-1-17 03:31 AM 牙蝦
我覺得重點在於尊唔尊重女朋友.. ; D

2011-2-4 11:42 PM 寶寶:)
去死啦掰掰;)

2011-2-20 06:22 PM 茶果jajii
分手吧分手吧

2011-3-19 03:02 PM I-Seen
我覺得咸濕係正常 ...
不過要係適當時候 ...

2011-5-2 12:53 PM iamCao=)
我覺得個個都鹹濕a__a
睇您咩程度姐`

2011-8-8 07:22 PM cheung_hong

原來得成班男人黎睇結果:seY7380:

2011-9-24 06:50 PM SdHoNzz[彬彬]
正常來說,,,一個男生只係剛剛同一個女生發展男女朋友關係,,男生應該都唔會好猴擒,,,我自己係咁諗,亦係咁做,,
另外會問問女生允許/唔允許先做

頁: [1] 2