I-See 論壇 » 戀愛熱線 » **你會覺得系咩關係??**

2007-12-29 07:19 PM ngkawa2001
**你會覺得系咩關係??**

**你會覺得系咩關係??**

我有個fd...
佢既牙sir系都左佢 3 年...
一直都對佢好好...
而我果fd既牙媽同牙sir既牙媽都識得...
有時果牙sir都好幫我果fd...
e.g. 買野幫佢俾左錢先...
       有咩問題我果fd都第一時間去搵果牙sir幫手...
      我果fd都成日鬧果牙sir,,,但系果牙sir好似聽唔到咁,,,
    到左好嚴重先會問返佢仲咩事,,,但之後又冇野喎...
      我果fd成日都激果牙sir,,,但系果牙sir都冇理佢,,,照樣同佢玩,,,唔嬲佢...

咁而家我果fd系咁問我其實果牙sir當佢系咩關係...
我又唔識點答...
都唔知點...
所以就希望你地幫下我...[plz]

p.s. 佢地相差十幾年

2007-12-29 07:46 PM ching楨
個牙SIR 應該係因為佢牙媽同你個FD個媽熟先係咁嫁姐.
應該吾係係中2你個FD.
可能佢都有當你個FD係FD 姐.

2007-12-29 08:05 PM ngkawa2001
回復 #2 ching楨 的帖子

但系佢地都成日玩,,,
系咪果牙sir果牙媽叫佢咁做嫁???

2007-12-29 09:53 PM ANNIE儀
因為佢媽子的關係吧"~

2007-12-29 10:21 PM 男女男_;
我諗都系當佢系fd na..
會甘對你..都因為你丫ma掛..

2007-12-30 06:40 AM Sz-`
我覺得你個朋友太多疑啦
可能個牙sir真系當佢系朋友呢

2007-12-30 12:41 PM 翅子
係咪佢丫媽係你個fd既丫媽果fd
甘咪對佢好d炸==’’
我覺得就係甘lo

2007-12-31 10:18 PM tsz-魁.
唉 -,-`
呢 d 野 都 係 問 清 楚 好 D ;
要 你 個 FD 問 下 點 解 個 丫 sir 對 佢 甘 好 `
唉 ; 好 難 講 `

2008-1-1 02:26 PM ngkawa2001
回復 #8 小鬼〃 的帖子

你知道嗎??
我果fd已經好多次問過喇...
但系果牙sir都系籍故唔答,,
淨系笑...
搞到我果fd無癮咁走左。

2008-1-26 11:37 PM rubylok
下........吾會掛!!!!!師生关系!!!!!!!!

2008-2-9 09:25 PM ☆小婷★
我就會覺得可能係佢個呀媽叫個呀sir睇實佢姐~!

2008-12-22 02:43 PM m1z癲
[color=pink]會吾會系你個fd太吻感;諗多左ah?_?`[/color]
[color=#ffc0cb]可能個牙s1r都系儅你個fd系fd先甘姐=]`[/color]

頁: [1]
查看完整版本: **你會覺得系咩關係??**