I-See 論壇 » 頭像評評站 » 我去澳洲了. ..

2007-12-30 02:45 PM 牙帽''
我去澳洲了. ..

大家好喔. .
又是我了. ..今年我沒有整BANNER送人. ..
因為. ..我多數會在2月尾3月去澳洲了. ..
所以我想我在在2月中國新年才會送BANNER給ISEE的朋友吧=V=
你們會掛念我嗎?
我想我最少會去3個月吧. . ..如果我不怕辛苦的話. ..
我現在已經正在申請澳洲簽證. ..
如果簽證沒有問題的話. ..我就會訂機票了=V=
並多數會在2月20日左加去澳洲. . ..
不知你們知道什麼是WORKING HOLIDAY呢. ..
我會在澳洲一邊打工.一邊假日呢 ..
我相信會辛苦也會開心吧. ..
如果辛苦可以忍受我會在澳洲長一點時間. ..
如果不能忍受的話. ..我可以2,3個會就會回來了

你們會支持我吧=V=""

我想我在半年內最後一次開拍賣POST. ..
多多支持喔=V=

按圖放大
[attach]298041[/attach]
[attach]298042[/attach]
[attach]298043[/attach]
[attach]298044[/attach]
[attach]298045[/attach]
[attach]298046[/attach]
[attach]298047[/attach]

2007-12-30 03:06 PM 琛琛:)
yoyoyo
挺美的
但我囍歡飛輪海♥
大東>3'

2007-12-30 04:34 PM 露莎x]`
meifa is ok
eri ge can whiter and brighter
mm ban ge cut can better
ai that one mix is ok ah
sup=]

2007-12-30 05:44 PM TWING
嘩 .. 帽帽 . 咁未有排都唔會見 ..
希望帽帽少少辛苦多多開心啦 :em28:
HD 不錯呀 ... ERI HD 1 個字色麻麻
BAN 1 TT落得幾好
BAN 2 兩張圖唔係幾MH咁 ..
SUPPORT

2007-12-30 09:22 PM WATERRR
美化都好好
hd唔錯
ban1 tt加得唔錯
ban2 mix得ok

sup

2007-12-31 10:19 AM
你去到澳洲要加油呀=)
我諗就算辛苦都會好舒服
因為之前我係澳洲比賽
雖然時間好緊迫
但係真係一d都唔攰.
可就因為澳洲人早訓同埋個面比我好寫意ge感覺

希望你會有個開心ge澳洲旅程^^

美化強調d會好d
hd3有d黃

頁: [1]
查看完整版本: 我去澳洲了. ..