I-See 論壇 » 你賣我買* » 收下無聊野咁:p有冇可以藍田交收既買家..

2008-1-6 06:19 AM a___a
收下無聊野咁:p有冇可以藍田交收既買家..

[b][size=5][color=Red]在下比較長氣,請見諒-.-[/color][/size][/b]

[color=#0051ff]-最想收[b][u]松山研一[/u][/b]既野,無論雜誌,彩頁,yes卡etc.乜都ok.[/color]

[color=DimGray]然後就係,

-帽
-普通簿(唔要卡通果d)
-2R相簿(唔要卡通果d)
-食玩
-出奇蛋既公仔 :em03:
(其實主要目的係收海綿仔而已,唔想日日都食出奇蛋:p)

暫時收住咁多..如果有,可以回post..
歡迎自由出價丫:em11: [/color]

[size=4][b]交收方法:
視乎金額決定以乜方式交收.
當然如果大家無所謂就梗係最好.
面交地點以[color=Blue]藍田[/color]mtr為最佳.
時間為: [u]星期一至星期日早上九點到三點.或者如有需要可以夜晚九點後.[/u]
如果想其他時間,地點既話,我可以問一下我既fd,
如果真係就唔到時間地點,就會郵寄.[/b][/size]

[color=Green]事先聲明,我唔係一定會買,但我唔會話買又唔買的.3.
唔買我就會話你知唔買.
如果覺得用回post既方法傾太麻煩,
可以直接add msn , 不過我真係唔一定買,請見諒.
不過都請回post話我知你add左我,
add完之後要話我知你係邊個.
[email]pain@live.hk[/email]
唔該哂.[/color]

[[i] 本帖最後由 a___a 於 2008-1-6 06:30 AM 編輯 [/i]]

2008-1-6 10:48 AM 索女喪屍機關槍
add jo you .

Yes!cards

2008-1-6 01:26 PM bibi8706
帽帽帽帽
岩就pm我啦 =]

2008-1-6 03:49 PM 車:D
ADD左你(:帽同普通簿

2008-1-9 04:31 PM MAIMAI
祥情可到請切換完整版來瀏覽圖片和連結

2008-1-10 11:22 PM ADA-ZI
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

有 帽 , 普 通 簿 好 似 有 , 相 簿 有 本 但 唔 多 清 楚 咩 size 但 好 大 下 , 食 玩 大 把 ,

出 奇 蛋 海 綿 仔 好 似 只 有 拼 圖 .. 我 要 找 找

2008-1-11 12:33 PM a___a
回復 #4 車:D 的帖子

你係咪 [email]drinkk.2@hotmail.com[/email] ?
sorry我唔係成日online ..
你可以留離線msg俾我

2008-1-11 12:34 PM a___a
回復 #5 MAIMAI 的帖子

個網開唔到:sEC31X4:

2008-1-11 01:11 PM a___a
回復 #6 ADA-ZI 的帖子

係你既xanga見唔到食玩..
至於出奇蛋海綿仔,你搵到再pm我

:syz16G9:

頁: [1]