I-See 論壇 » 交友區 » 啦啦啦~ 有眼耳口鼻者入 `

2008-1-20 03:26 PM 傻婆珺
啦啦啦~ 有眼耳口鼻者入 `

{名}`             siukwan
{身高}`          16o 啦啦啦-_-
{碎數}`          2oo8年就17
{相}`             有  [add msn 羅]
{生日日期}`    6-9-每一年xd
{初戀是幾時}` 這有關係嗎? 中3 ba._.
{住邊}`          shatin`=P
{msn}`           [email]i_am_siukwan@yahoo.com.hk[/email]
{xanga}`        請切換完整版來瀏覽圖片和連結 無野好睇`0rz`
{招友條件}      有眼耳口鼻` 唔要小器鬼-_-
{電話台}`       [3台]` 5月上多個pccw` 唔係轉台丫大佬
{自由講}         無野想講-3- 啦啦啦~  我份人好直`唔受得唔好add`
                     我唔會因為會令你唔開心 就隱瞞事實`
                     因為我有個句講個句的._.

喂.你add左我`記得話比我聽你係PL人丫-3-
我唔想用好多時間去figure out`你係邊個-口-
我無性別歧視嫁-vv- 除非你 歧視我 弱智`鬥雞` 低能` 白痴`

p.s.我叫我男朋友做我的男人` 我同你傾計個陣` 唔該唔好誤會我講既野

2008-1-20 03:40 PM 牙wing乂炫
hihi
十卜uuuu

2008-1-20 03:52 PM 凝萼
我而家係pccw@_@

2008-1-20 04:34 PM 傻婆珺
[quote]原帖由 [i]凝萼[/i] 於 2008-1-20 03:52 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
我而家係pccw@_@ [/quote]
無計喇 男友被逼轉台 要sms 咪要上多個台羅`

2008-1-20 04:34 PM 傻婆珺
[quote]原帖由 [i]牙wing乂炫[/i] 於 2008-1-20 03:40 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
hihi
十卜uuuu [/quote]
多謝wor: ) 吹水po個邊無人既-33-

2008-1-20 06:34 PM ﹍▂°沙律”x]
全部都係男仔既...-3-"
做個fd丫好嗎?!x]
[email]charlottechan931124@hotmail.com[/email]

2008-1-20 07:04 PM 傻婆珺
[quote]原帖由 [i]﹍▂°沙律”x][/i] 於 2008-1-20 06:34 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
全部都係男仔既...-3-"
做個fd丫好嗎?!x]
[email]charlottechan931124@hotmail.com[/email] [/quote]
我都5知點解-,-'
add左你喇``'
d人睇完都唔回既@@'

2008-1-21 02:13 AM 凝萼
回復 #4 傻婆珺 的帖子

傾電唔得咩- -點解一定要sms

2008-1-21 07:57 AM 男女男_;
吾系丫..
我睇完有回嫁..
mSN"sky_Cwb@hotmail.com
幫你推推推推推...

2008-1-21 04:49 PM 傻婆珺
[quote]原帖由 [i]凝萼[/i] 於 2008-1-21 02:13 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
傾電唔得咩- -點解一定要sms [/quote]
唔係唔得-,-'
不過難D羅`'
因為  我要同男人傾電話`又要溫書嫁嘛xd
最得閒係上堂: )
所以咪想sms羅xd

2008-1-21 07:16 PM 凝萼
回復 #10 傻婆珺 的帖子

姐係你想啦-.-..仲話佢迫xd

2008-1-21 08:50 PM ~道地百果園~
啦啦啦!add 咗你~ -3- 啦啦啦

2008-1-21 11:58 PM 傻婆珺
[quote]原帖由 [i]凝萼[/i] 於 2008-1-21 07:16 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
姐係你想啦-.-..仲話佢迫xd [/quote]
-3-' 唔係喇` 大家都有` 無話佢逼既xd
雖然 係要溫書` 但係都一路傾一路溫`

2008-1-21 11:59 PM 傻婆珺
[quote]原帖由 [i]~道地百果園~[/i] 於 2008-1-21 08:50 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
啦啦啦!add 咗你~ -3- 啦啦啦 [/quote]
你係邊個xd 快d叫我`

2008-1-22 01:24 AM cheung1323
siukwan  還記得小弟嗎!

2008-1-22 03:08 PM 凝萼
回復 #13 傻婆珺 的帖子

係喎,你今年ce?加油喎

2008-1-22 07:11 PM 傻婆珺
[quote]原帖由 [i]cheung1323[/i] 於 2008-1-22 01:24 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
siukwan  還記得小弟嗎! [/quote]
記得掛-3-' 我印象中 有兩個cheung`唔知你係邊個@@

2008-1-22 07:12 PM 傻婆珺
[quote]原帖由 [i]凝萼[/i] 於 2008-1-22 03:08 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
係喎,你今年ce?加油喎 [/quote]
多謝: ) 我會嫁喇xd

頁: [1]