I-See 論壇 » 心事討論區 » 發洩區 » 賤人渣三名!!

2008-1-24 05:25 PM 嘉文CaRmAn
賤人渣三名!!

[font=Verdana][/font]
賤人一:佢叫xxx,以為自己係鍾欣桐,就話自己係,又跟人買<<yes!!>>同扭<<yes!!>>卡,仲囉本<<yes!!>>番學校曬命,又唔知自己又樣衰又發姣,以為人地好中意佢!我個朋友玩跑online,佢就話人廢,點知佢得腳板!(我覺得佢仲廢!)買左本<<yes!!>>搵到黑澀會美眉個贈品又囉番學曬命!

賤人二:佢叫xxx,佢跟人睇黑糖瑪奇朵又跟人中意黑澀會美眉,佢部手機Down左佢地d歌又囉出黎曬命,又跟人買<<yes!!>>

賤人三:佢叫xxx,佢又跟人睇黑糖瑪奇朵,又跟人中意黑澀會美眉同棒棒堂,佢又係,部手機有黑澀會美眉同棒棒堂d歌又曬命,又係跟人買<<yes!!>>!佢MSN個頭像用左鬼鬼+丫頭既相,我地問佢why你用e張相,佢話我冇相丫嗎!咁佢又有鬼鬼+丫頭既相!!

[[i] 本帖最後由 嘉文CaRmAn 於 2008-1-28 07:46 PM 編輯 [/i]]

2008-1-24 05:36 PM 巴黎之冬
下?!
好無奈囉
有人睇黑糖瑪奇朵就係跟人嫁喇?!
咁我想問首位睇黑糖瑪奇朵既係邊個呢?
yes書既,大多數人都有睇啦
係咪太過敏呢?

2008-1-24 05:46 PM NumberOne:D
=_____="
其實如果你本身就唔鐘意果3個人既佢地做咩你都唔鐘意嫁啦
咪唔好理人囉
(我無偏幫邊個-,-)

2008-1-24 06:37 PM 小楠`
其實我覺得無咩問題.
佢曬命未由得佢地囉.對你無咩影響-
而且,香港有好多人睇黑糖瑪奇朵.
好多人都鍾意棒棒堂架啦.
仲有."yes"個個都忸過.
唔通所有香港人都跟你??
咁樣未必太過偏激啦!!

點解唔試下用平常心去諗下呢?
其實真係無話跟唔跟人鍾意d咩.
個個都有自由去鍾意野.
如果下下都話人地跟你既話.
咁既話.你都有可能係跟人地架啦;

2008-1-24 07:05 PM 嘿嘿嘿嘿.
我覺得你只系吾中意佢地先甘講姐
睇黑糖瑪奇朵就跟人咖啦咩=___=
鐘意黑澀會同棒棒堂就跟人咖啦咩=____=
扭YES CARD 同買YES就跟人咖啦咩=____=
吾好話你都系跟人-,-
人地吾講比你聽你知佢地系邊個咩!

2008-1-24 08:22 PM 愛黑棒-nicole
如果你同她們一班你就知道,她們的壞處la
你就會知味道!!!!!!!!

2008-1-24 08:32 PM 愛黑棒-nicole
姣婆三名:sVF69t8:

2008-1-24 09:19 PM 淨xH0TCHA=]
其實呢D野見人見智,,
可能人地真係好黑人憎,,
我地呢D人未必知道- -

2008-1-24 09:59 PM ~Sora~
姣婆就5可以原諒!
but睇黑糖瑪奇朵and中意黑澀會美眉and買<<yes!!>>又冇話跟5跟o既~

2008-1-25 01:31 PM tenmarii
一個成日扮可愛.....
一個成日發姣......
一個成日扮成熟....

諗起都想......:svD76h1:

2008-1-25 01:55 PM 嘉文CaRmAn
又成日姣住老師:svD76h1:

2008-1-25 04:06 PM 彤兒`
下..
我身邊到有人係咁'
不過我吾會覺得點囉.
因為人人都可以追星嫁啦-0-!
你當初鐘意黑棒果陣咪又係咁-_-

2008-1-25 04:20 PM 淨淨115
個人認為~~

其實我諗佢地都唔係太衰姐∼∼(我個人認為姐∼∼唔洗咁在意ge~~)可能佢地見你係度睇或者係買,所以佢地都想試下咁姐~~~跟住見佢地好似好好彩咁所以米買囉~~(可能姐~~下~~唔洗咁在意ge~~):skD771R:

2008-1-25 04:55 PM 嘉文CaRmAn
唉!!!!係真正!!!!!

2008-1-25 05:07 PM 淨淨115
下?真係咁衰?唔會掛~~:sXk58Fh:

2008-1-25 08:33 PM 愛黑棒-nicole
你一定要信la!!!!!!!:seb26dh:

2008-1-25 08:34 PM 愛黑棒-nicole
e D事係真!!!!!
係有e d人

2008-1-26 05:08 PM 淨淨115
我有個問題想問你...
...係唔係你中意左黑糖瑪奇朵之後同佢講
佢先中意?
如果係咁ge話...
就有可能係佢跟la~

2008-1-26 05:09 PM 淨淨115
我冇話唔信你~

2008-1-26 09:41 PM 嘉文CaRmAn
有個見到我有棒+黑既yes卡就話:比我睇!我好想要阿!! 咁阿!!又話:我好中意鬼鬼阿!!

頁: [1] 2
查看完整版本: 賤人渣三名!!