I-See 論壇 » [ Hello! Project事務所 ] » Hello! Project 2008 Winter ∼[曲名 ]

2008-1-27 12:50 PM 牙帽''
Hello! Project 2008 Winter ∼[曲名 ]

Hello! Project 2008 Winter ∼決定!ハロ☆プロ アワード ’08∼

出演者
モーニング娘。、中澤裕子、安倍なつみ、保田圭、矢口真里、稲葉貴子、
アヤカ(ココナッツ娘。)、メロン記念日、前田有紀、松浦亜弥、美勇伝、音楽ガッタス、
Berryz工房、℃-ute、ハロプロエッグ
MC:矢口真里、まこと

**** Hidden Message *****

2008-1-27 12:59 PM miko.
w0w
Buono!
刀有得唱啵`
美勇\口/
今次b三同ct出現仲多過mm`@0@

2008-1-27 01:10 PM 冰..xD
E..有B工同Cute播xDD
第一次睇xDD
應該不錯吧= =''

2008-1-27 01:12 PM Joyce*Tsz
睇下sin!!!
集結con一定好好睇
美勇伝解散 一定有哭吧!!

[[i] 本帖最後由 Joyce*Tsz 於 2008-1-27 01:14 PM 編輯 [/i]]

2008-1-27 01:36 PM 雨〞童話
美勇伝既3位要珍惜以美勇伝為名演出既時間 ,,
Morning娘 , Cute~最愛呢 ,,

2008-1-27 02:53 PM 牙盈''
[color=darkslategray]開首就唱LM ..
呢排大CON成日都唱青空啵
不過唱起又真係幾開心 XD
點解唔唱DO IT NOW喎 ..  人家想聽 XDD
今次好多新組合,都好期待

不過 ....
MC 美勇伝解散 ..  這是什麼 ......... [/color]

2008-1-27 03:30 PM Miyaki。
感覺上 .. MM們好似很小出似的 ..
很多新歌也會唱哩 .. BUONO 跟 安倍和舞美 ..
保田跟小矢 2 位 2 期生也有 1 首歌唱 *V*
滿期待 I know 這首 XD

剛剛手快了 ..
請 DEL 樓上的貼 "Orz

2008-1-27 05:34 PM Kathy..
睇睇先@V@
B工同C團真的蠻多首歌…
小春今次都有一首SOLO...
幾期待這個集結CON的說!
好想睇DVD XDDD

[[i] 本帖最後由 Kathy.. 於 2008-1-27 05:39 PM 編輯 [/i]]

2008-2-3 05:07 PM 小儀﹏。
超hapi !`
高道龜田有合唱 xd
美勇傳要解散了 …

[[i] 本帖最後由 小儀﹏。 於 2008-2-3 05:10 PM 編輯 [/i]]

2008-2-5 08:56 PM freedomkaka
係咩黎架∼con??
唔知會有d咩特別野呢

2008-2-16 06:51 PM yanyan000
w0w
Buono!
刀有得唱啵`
美勇\口/
今次b三同ct出現仲多過mm`@0@

頁: [1]