2008-1-29 09:33 PM Ka.cathy
LOCK :D

[align=center]我就快生日啦 xd
fd 子收到未 ?!

哈哈 .. 之前部腦壞左 ..
今日先整番好 .. 唔會咁快唔記得我牙嗎 ??!

我整左 d 野送比你地牙 xd
ps >> 仲會繼續 post 架 xd[/align]

Donald *   整左 gill 比你哇 xd
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

Rosanna * 新嘗試 ,, okay ?

Candy * > v < 喜喜嗎 ??

Siffany * 整左 sasa xd

[[i] 本帖最後由 Ka.cathy 於 2008-2-5 07:02 PM 編輯 [/i]]

2008-1-29 09:43 PM 露莎x]`
nice try ah!xdd
i will rmb yr birthday ga la.xdd
nice hadyen.xdd
thz cathy!:syl68Ba:

2008-1-29 09:56 PM 糖打令:D
*V*無見一排整BANNER進步左呢XDD
FEEL幾好呀∼美化也是
就黎生日 你 XD 得得得
好中意 謝謝CATHY ∼:)

2008-1-30 08:28 PM Ka.cathy
Re Rosanna ''
haha .. 你鍾意就好啦 xd
你生日我都會送番野比你架
哈哈 :sXV97cM:

Re Candy ''
真係進步左 ?! 哈哈
鍾意就 okay la
唔使多謝 xd

2008-1-30 08:38 PM WATERRR
CATHY,LONG TIME NO SEE
我點會唔記得妳呀XD,我實記得妳GE XD
個BAN好令,沒見妳一排,妳D圖都係一樣正的
宜家即卡用先XDDDDDD,THX CATHY

2008-2-5 01:00 PM Siffany
唉 .. 屋企部腦壞左呀  >0<
攪到依家係學校部腦覆你   sorry ..
thanks 你個 sa ban  . 要遲 d 先回到禮比你呀 ..
應該係新年之後先會有返部腦 ..  到時整呀ken比你補返數啦  xp

2008-2-5 07:01 PM Ka.cathy
[quote]原帖由 [i]Siffany[/i] 於 2008-2-5 01:00 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
唉 .. 屋企部腦壞左呀  >0<
攪到依家係學校部腦覆你   sorry ..
thanks 你個 sa ban  . 要遲 d 先回到禮比你呀 ..
應該係新年之後先會有返部腦 ..  到時整呀ken比你補返數啦  xp [/quote]

哈哈 .. 我知
唔急啦   快 d 整番好佢 xd
多謝你先呢 xd   立立 .. 呵呵呵呵呵 :D

頁: [1]
查看完整版本: LOCK :D