I-See 論壇 » 交友區 » 招男友 (10﹣12歲)

2008-2-4 02:23 PM ianthachow
招男友 (10﹣12歲)

好簡單,條件如下:
10  ﹣12歲
要係男仔
仲要靚仔
要大隻
要有玩跑ONLINE
最好有MSN(冇都得)
同要識打中文

最好CAN係I﹣SEE結

*只在COMPETER拍拖,5會出街

[[i] 本帖最後由 ianthachow 於 2008-2-4 02:25 PM 編輯 [/i]]

2008-2-4 05:00 PM 傻仔。輝
ADD 我 做fd先 [email]lkf_281196@hotmail.com[/email] :s2L904l:

2008-2-11 02:49 AM 水.改
add我丫,msn:water9619@hotmail.com
我知自己令唔令仔,只係知學校有約10個女仔like我,,你問我拎相都冇用,,我相用真人都唔同既。

2008-2-11 07:26 AM ◆☆Davis◇★XD
add 我啦
[email]davisxdd@live.hk[/email]

re:唔會出街?   
 ok 啦 我想出都唔比啦  =,=

[[i] 本帖最後由 ◆☆Davis◇★XD 於 2008-2-11 07:28 AM 編輯 [/i]]

2008-2-11 07:42 AM la柑
招男友 (10﹣12歲)<好幼齒....XD呢度都好小咁細0既小童....:s1x77Wz:

好簡單,條件如下:
10  ﹣12歲
要係男仔<<<<12歲0既男人得唔得?:s1x77Wz:
仲要靚仔<<....咁高要求
要大隻<<.....10-12歲...大隻得去邊?係唔係要外國D健美兒童咁~成身肌肉咁大隻?
要有玩跑ONLINE<<....咁高要求~開個ACC~但玩過1次得唔得?
最好有MSN(冇都得)
同要識打中文

*只在COMPETER拍拖,5會出街

我來惡搞的.....討厭的可以不理我.....:s1x77Wz:

2008-2-11 03:05 PM ◆☆Davis◇★XD
[quote]原帖由 [i]la柑[/i] 於 2008-2-11 07:42 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
招男友 (10﹣12歲) [/quote]

.......................哈哈

-.- 好好笑
     講得好    support 你   :sXj48DF:

2008-2-11 03:14 PM _MAYDAY_
我係女仔...
做個fd得唔得...
[email]queenie_hui2007@hotmail.com[/email]

2008-2-12 01:29 AM 水.改
add我丫,msn:water9619@hotmail.com
我知自己令唔令仔,只係知學校有約10個女仔like我,,你問我拎相都冇用,,我相用真人都唔同既。

頁: [1]