I-See 論壇 » 娛樂圈大事 » 你地會唔會因為ah嬌♥今次件事.而對佢反感 ?!

2008-2-4 06:51 PM 琦BI
你地會唔會因為ah嬌♥今次件事.而對佢反感 ?!

[font=Times New Roman, serif]請切換完整版來瀏覽圖片和連結[/size]請切換完整版來瀏覽圖片和連結[/font][/color]請切換完整版來瀏覽圖片和連結[/font][/color]請切換完整版來瀏覽圖片和連結[/font]請切換完整版來瀏覽圖片和連結[/align][align=left][font=Times New Roman, serif][size=2][size=9pt][font=新細明體, serif][font=Times New Roman][color=pink]-[/color][/font][/font][/size][/size][/font][/align][align=left][font=Times New Roman, serif][size=2][size=9pt][font=新細明體, serif][font=Times New Roman][color=pink]-[/color][/font][/align][align=left][color=pink][/color][/align][align=left][/font][/size][/size][/font]請切換完整版來瀏覽圖片和連結[/font][/color]請切換完整版來瀏覽圖片和連結[/font]請切換完整版來瀏覽圖片和連結[/font][/color]請切換完整版來瀏覽圖片和連結[/size][/font]請切換完整版來瀏覽圖片和連結[/font]請切換完整版來瀏覽圖片和連結[/font][/color]請切換完整版來瀏覽圖片和連結[/font][/color]請切換完整版來瀏覽圖片和連結[/font]請切換完整版來瀏覽圖片和連結[/font]請切換完整版來瀏覽圖片和連結[/font][/color]請切換完整版來瀏覽圖片和連結[/font]

2008-2-4 06:56 PM `|!笨鬼young]=
-   梗係吾會la'...
-   更支持她'

2008-2-4 06:57 PM ♀滿月§天使♀
永遠支持阿嬌呀:sFQ90Oy:
不過佢好可憐`
成日俾人玩:s4U42I9:

2008-2-4 07:04 PM 琦BI
[quote]原帖由 [i]`|!笨鬼young]=[/i] 於 2008-2-4 06:56 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
-   梗係吾會la'...
-   更支持她' [/quote]
我 地 永 遠 都 要 支 持 佢 ><

2008-2-4 07:05 PM kristen
我一定會繼續支持佢!!
因為我覺得佢係好須要有一班真心ge Fans去支持!!

2008-2-4 07:05 PM 琦BI
[quote]原帖由 [i]雪中茉莉[/i] 於 2008-2-4 06:57 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
永遠支持阿嬌呀:sFQ90Oy:
不過佢好可憐`
成日俾人玩:s4U42I9: [/quote]
系 ah /_\ 上 次 偷 拍 件 事 又 系 咁 `
真 系 唔 好 彩 ><
就 算 唔 中 意 佢 都 唔 好 咁 玩 佢 丫 - -+

2008-2-4 07:06 PM 琦BI
[quote]原帖由 [i]kwan_ho[/i] 於 2008-2-4 07:02 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
咁又唔會既...
佢自己都唔想嫁麻* [/quote]
嗯 * 佢 都 系 受 害 者 `

2008-2-4 07:07 PM 琦BI
[quote]原帖由 [i]kristen[/i] 於 2008-2-4 07:05 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
我一定會繼續支持佢!!
因為我覺得佢係好須要有一班真心ge Fans去支持!! [/quote]
系 ah ` 佢 依 家 好 需 要 人 地 支 持`
我 地 唔 可 以 因 為 咁 而 對 佢 反 感 >3<

2008-2-4 07:15 PM `|!笨鬼young]=
回復 #5 琦BI 的帖子

-   55' 吾豬點解佢成日比人整-0-"

2008-2-4 07:16 PM 忘記傷痛※呀慧
I like 阿嬌 very much~
1314支持她~
她也要加油~

2008-2-4 07:35 PM kristen
回復 #10 `|!笨鬼young]= 的帖子

因為佢太靚,
D人唔低得lo

2008-2-4 07:59 PM 彤兒`
一定唔會,
D人都係食飽飯無屎痾囉- -
得閒無事唔讀好D書走尼搞埋D無聊野.
成咩世界呀! SORRY.激動左D- -!!

2008-2-4 08:02 PM ★iamNicole
如果d人因為呢樣野而由鍾意呀嬌變到吾鍾意佢"
甘佢好ChEap L0r`
佢吾系真系呀嬌既Fanz`
所以我系吾會因此而對呀嬌反感的=]

2008-2-5 06:19 AM `WalLlnG=}
`梗係繼續支持牙嬌
          佢真係慘...:sXj48DF:

2008-2-5 10:29 AM kammykwan
唉!牙嬌真系慘`
病j0r仲要比人{玩};<
永遠sUpp0rt嬌;;
祝佢快d好番n喱件事快d告1段落啦!

2008-2-5 10:30 AM -★nga.
她就算有性生活也很正常.
明星就不能做自己想做的事嗎.

只是有些人無聊;;

明星也曷人我們該結他們一些自由,

2008-2-5 10:48 AM laisze
我覺得牙嬌好慘...無啦啦俾人把d相上網...:sup44hr:

2008-2-5 04:41 PM ken242529
一句......保重
兩件事都咁不幸:sYZ92E7:

2008-2-6 02:04 AM koryn
其實我覺得系真既..
不過我五會因為呢件事五鍾意佢
同埋我都五系佢fans

2008-2-6 03:56 AM 00221
唔會, 我會更支持牙嬌`

頁: [1] 2 3 4