I-See 論壇 » 會員自貼區 » 我的回憶錄`;♥

2008-2-5 11:35 AM 蚊后:)
我的回憶錄`;♥

[size=3][b][color=#ff002d]呢個po係講我同你們`-v-
有心機睇ge睇`唔睇就即刻彈返出去`
係呢度大大話話都有年幾兩年到`
識就識左好多人`經歷左唔少野`^3^
有d見過....有d未見過`-3-
但係我會打一下我對你地ge感覺`xd
想知我會打邊個就睇睇吧`我不是全部都打架`-0-
比較熟同見過先有`xd
我識好多人`但我唔打唒...怕打唔完/3\
但係我唔打唔代表我唔記得你地`我記得每一個係呢度ge朋友`
我愛你地`>3<[/color][/b][/size]

[color=#1bff00]呢幾日我唔會on到`千萬不要讓這po沉下去`/3\[/color]
[color=#ff001b]女仔:[/color]

[color=plum]李慧敏`♥ 

我仲記得第一次見你地個陣`你是一個很開心的女仔`
能帶給我很多歡樂`^3^
但是你大了...成熟了..樣樣野都想多了?_?
搞到你而家很情緒化?
但是...沒關係的`有咩就跟朋我們說`不要收收埋埋`知道嗎?[/color]

[color=#ff0012]♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡[/color]
[color=magenta]
honey may`♥ 

omg`我的honey`好耐之前就做左我honey做到而家`xd
你是一個敢愛...但是很難收回愛的小女生`
講真同你出街幾好玩`我愛你xd[/color]

[color=#ff0000]♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡[/color][color=magenta]

[color=#ec00ff]

[color=#ff00ec]袁麗霞;

老公霞霞`>3<
你真的很好人...對人很友善`^3^
不要想太多...愛他一個便足夠`xd
祝你同龍龍幸福快樂>3<[/color]
[color=#ff002d]♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡[/color]

吳嘉殷`♥ 

嘉嘉`從之前係呢到同你吹水吹水`
直到你出黎見面`xd
我都認為你是一個未長大的女生`
雖然你比我大...但你真的傻得很可愛`[/color]
[color=magenta]噓`我唔會講你幾碎ge`^v^[/color]
[color=#ff0000]♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡[/color][color=magenta]

李婉儀`♥ 

雖然你去了外國`未見到我個po`t^t
但是我都照打`xd
婉婉小妹`>3<你不要再常常都不開心`
別人真的很擔心你`不要再做傷害自己的東西吧`><[/color]

[color=#e30000]♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡[/color][color=magenta]

譚嘉希`♥ 

愛人>3<`第一次見你未咁熟`
第二次見就熟了`同我幾岩hey`^3^
我幾回味同你地3個玩鋤d ge時候`xd[/color]
[color=#ff0024]♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡[/color][color=magenta]

herher`♥

我的老婆`我真的不會忘了你`>3<
你陪伴了我很多時候`
雖然你唔會出mt`但是同你傾計很開心`[/color]

[color=#ff001b]♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡[/color]

袁子敏`♥ 

敏敏是個比我大的小女生`xd
我跟你?_?比較不熟/3\
但是之後可以再熟一點`xd[/color]

[color=#ff0000]♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡[/color]

[color=#ff00f5]胡媄萊`♥ 

超可愛的wuwu`第一次見到你就好想meet下你xd
你真的成個小妹妹咁..但你思想卻很成熟^3^
yo童岩唒你做`不要時時不開心xd[/color][/color]

[color=#ff0009]☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺[/color]

[color=#ff0051]男:[/color]

[color=#0091ff]黃漢源`♥ 

係i-see見ge第一個男仔係你`xd
同時你又係十一哥ge好朋友`真係有緣-v-
你d gag真的比我差`哈哈
唔知遲d見你個時會唔會變好呢?_?xd[/color]

[color=#1200ff]▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲[/color]

[color=#00a3ff]林家權`♥ 

權權`你跟我的就不必多說`心照xd
你真的越大越帥>3<

[color=#2d00ff]△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△[/color]

蔡世民`♥ 

man man`我知你好多心事`
有咩同我講岩架na`^3^
haha....
[color=#1200ff]
▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲[/color]

蔡元龍`♥ 

龍lung`你是一個好男生xd
唔知點解雖然唔係識你好耐`
但是就有一種好姐味ge感覺`
感覺我們能夠做一對好朋友`哈哈
最後...唔該你對我個老公霞好一點`>3<

[color=#0900ff]△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△[/color]
霍志行`♥ 

臭行`-v-
唔該你唔開心唔好扮開心`
頂你唔順`xd有咩講我知`^3^

[color=#002dff]▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲[/color]
陳天賜`♥ 

見左你一次`但都冇乜點傾計`xd
你很可愛...很好笑的男生`
感覺跟你一起沒有心機`xd[/color]
[color=#1200ff]△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△[/color]

[color=#00a3ff]Fung`♥

你很的很可愛`^3^
成日口花花`xd
你家陣年齡玩下好了`遲下你就明`xd[/color]
[color=#0000ff]▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲[/color]

[size=5][color=#ff0009]第二部分*3*[/color][/size]

[color=#ff002d][size=6][b]2月10日`我生日`>3<[/b][/size]
有冇禮物唔緊要`^3^
希望2月9的生日mt個個都玩得開心一點`
我放的相會很多呢`咩形象我都有-v-
從細到大ge都放出黎吧`xd
我知我俾你地ge感覺是很堅強`蚊姐就係蚊姐`xd
我不開心不會表露出黎`我唔開心邊個安慰你地呢?傻豬>3<
希望我們之間...不會有改變`^3^
[size=4][b]最後我想講呢個po係我最後一po`
因為我要準備一下會考`俾咁多人勸我底下..要溫書了^3^[/b][/size]
返我就一定返...但唔知幾時`會等我ma?_?
我打左好耐...放了很多相`t^t
[size=4][b]有人性的話就俾cm我/3\[/b][/size][/color]

[size=3][b][color=#ff002d]倒數`1日*3*[/color][/b][/size][/color]

[[i] 本帖最後由 蚊后:) 於 2008-3-14 08:50 AM 編輯 [/i]]

2008-2-5 11:41 AM KOSAbaby.

俾我 1 左何大姐個 po xd
 其實情緒化既係真正既我 :] 
 我識係妳地面前甘樣先係真,先係當妳地係朋友:>
 9 號真係出唔到嚕 >v<
 初三小心易嗌交 ^3^
 -

[[i] 本帖最後由 ah細:3 於 2008-2-5 11:47 AM 編輯 [/i]]

2008-2-5 11:41 AM 岑sum;D
蚊蚊-)`
   講定聲生日大快樂先:>
記住會考要加油ahhh`

2008-2-5 11:45 AM 婷:D
預祝你生日快樂*3*

2008-2-5 11:59 AM herher``
不會忘我;是嘛 !? 如果係真的,我好感動:em35:
我送我比你 .. 算唔算禮物 :em36:

[[i] 本帖最後由 herher`` 於 2008-2-5 12:01 PM 編輯 [/i]]

2008-2-5 12:02 PM hung802
提早祝你生日快樂=]

2008-2-5 01:00 PM LxiyxChan.
蚊蚊      *3*

2008-2-5 01:05 PM 菜圓聾:P
蚊蚊姐,,要加油牙;]

2008-2-5 01:06 PM ★sumyu;D
[color=#120000]蚊蚊. ^3^
溫書加油:D[/color]

[[i] 本帖最後由 苗苗苗苗`:D 於 2008-2-5 01:09 PM 編輯 [/i]]

2008-2-5 01:08 PM 王子症候群
為何靴靴不說真名?(笑)

2008-2-5 01:19 PM yan恩b
[color=#ff0000]唷,,,真係好大篇BOR''XD
快D一齊溫書啦過完新年...:sWh98W1: [/color]

2008-2-5 01:35 PM herher``
[quote]原帖由 [i]未命名[/i] 於 2008-2-5 01:08 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
為何靴靴不說真名?(笑) [/quote]
kwanyiklok你想點 :em35:

2008-2-5 01:39 PM 王子症候群
[quote]原帖由 [i]herher``[/i] 於 2008-2-5 01:35 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

kwanyiklok你想點 :em35: [/quote]
cht這名太棒了 :em07:

2008-2-5 01:45 PM 傻仔仔;P
[quote]原帖由 [i]未命名[/i] 於 2008-2-5 01:39 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

cht這名太棒了 :em07: [/quote]
對!chanhata這名太棒了 :s5l84He:

2008-2-5 01:48 PM 傻仔仔;P
蚊后;你回po好唔好 :em46:

2008-2-5 01:49 PM KAYI
生日快樂呀蚊姐=]
好多相xd

2008-2-5 02:11 PM
哈哈 我有名喔A_A
講真~ 我覺得自己對唔住你 以往既野 :)

2008-2-5 02:12 PM 巾巾;D
豬仔蚊;]

2008-2-5 02:23 PM hak.
小蚊蚊 :em37:

2008-2-5 02:31 PM 狂妄症發動.3.
打令...我識到你真係很開心呀^^
第一次見到你,你好man呀^^而且俾到安全感我>3<
我雖然大...但是思想得1歲咋XD
你會考要加油呀  我會等你回來>v<

頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9
查看完整版本: 我的回憶錄`;♥