I-See 論壇 » 會員自貼區 » -        if you love me then THANK YOU, if you hate me then FUxK YOU :)

2008-2-7 05:49 PM KC;!
-        if you love me then THANK YOU, if you hate me then FUxK YOU :)

[color=Black]第128P0ST*

[color=Red][size=5][b]祝大家鼠年快快樂樂 :D[/b][/size][/color]

今個P0ST; 好想講野. 當係回一回顧xp

玩左I-SEE差不多兩年幾; 經歷左好多好多
多左好多新人* 亦唔見左好多舊會員.
有好有壞啦, 我既重點唔係呢道;
好多人都會話 "網上識既人唔可靠咖!
人地隨時呃左你都唔知! 你唔會識到真心朋友"
起初我都有抱著唔信任既心態上黎玩
但當我真係由互相回覆下大家既貼, 到MSN
電話傾, 甚至出黎見面一齊癲一齊玩..
我發覺原來你係學校識返黎, 或者工作上既朋友
都未必及網上識既朋友咁真! 你諗下*
你係網上面識既呢班對你背景毫無認知
甚至連樣貌都模模糊糊既朋友.. 喂講真佢地
識你老鼠咩`機心?! 人地理得你窮到窿定有好多米唧?!
岩傾咪傾下囉; 使死?

當然; 你唔係咁好彩次次都撞到真心搵朋友既人既
始終都小心d好 :em03:

呢兩年我識左好多好多朋友..
數都數唔晒咖啦不過我會盡量xp
[color=#0088ff]
moon老婆* 裕哥哥* hermia* 嵐兒* tigger* cargo* saiwing* 霞* 婉* 頂* SHING* 妮* YOYO* 晴* 皇上* 勤* SKY* 豐* ling* 珊* 健* 水* 小V* siuwai* shan* MAY* 琳* 熱血* 源* 芝士* DENNIS* 晶* 飛* KAYI* 嘉* 諾* 朗* 方健* 恩* LEGO* WAIFONG* KATHERINE* 鼠* MO* 豆* DAN* 炎仔* EVEN哥哥* 加查* 貓* CARGO* 希哥哥* 晴* FUNG* 敏* 毛* AKI* SIUWABABE* KIRA* 魚* HANG* 殷殷* 行* AHME* 胡仔* 龍* AHSAI* SZEWING* NCHI*等等..[/color]

雖然好多以上既人都已經冇玩I-SEE..
好多都各有各忙甚少聯絡 /_\
但我想講..識左你地真的很快樂! ^^

我亦都知我有好多新識既朋友都冇打
但因為太多了/_\ 名都未記晒
下年! 下年一定打埋 :em28:
[/color]

[[i] 本帖最後由 大粒蝦=P` 於 2008-2-10 10:01 PM 編輯 [/i]]

2008-2-7 05:50 PM 烏.
[color=black][b][size=4]KC :}

2008-2-7 05:53 PM aHSky:P`
kc ._.
有我份 >v<!

2008-2-7 05:57 PM 小熱血
=3=KC BB講粗口XD”

2008-2-7 05:58 PM KOSAbaby.

幾驚無我ah衰鬼xd

2008-2-7 05:59 PM KC;!
[quote]原帖由 [i]烏.[/i] 於 2008-2-7 05:50 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
KC :} [/quote]
:em03: 你係..?

2008-2-7 06:00 PM KC;!
[quote]原帖由 [i]aHSky:P`[/i] 於 2008-2-7 05:53 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
kc ._.
有我份 >v [/quote]
嘿>3<
點會冇唧傻豬=]

2008-2-7 06:00 PM 大小姐(?)
kc:em26:
我會留下的xd

2008-2-7 06:01 PM KC;!
[quote]原帖由 [i]小熱血[/i] 於 2008-2-7 05:57 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
=3=KC BB講粗口XD” [/quote]
歌詞黎咖X)
比我犯一次規咁多啦熱血大佬xd

2008-2-7 06:01 PM 烏.
[quote]原帖由 [i]開心果;[/i] 於 2008-2-7 05:59 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

:em03: 你係..? [/quote]
[color=black][b][size=4]wuwu :P

2008-2-7 06:01 PM KC;!
[quote]原帖由 [i]大小姐(?)[/i] 於 2008-2-7 06:00 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
kc:em26:
我會留下的xd [/quote]
晶晶:em35:
好掛住你._.

2008-2-7 06:02 PM KC;!
[quote]原帖由 [i]烏.[/i] 於 2008-2-7 06:01 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

wuwu :P [/quote]
胡仔>3<
你用第二個AC我唔認得你._.

2008-2-7 06:02 PM aHSky:P`
[quote]原帖由 [i]開心果;[/i] 於 2008-2-7 18:00 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

嘿>3<
點會冇唧傻豬=] [/quote]
好掛住你牙 t^t!

2008-2-7 06:02 PM 小熱血
[quote]原帖由 [i]開心果;[/i] 於 2008-2-7 06:01 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

歌詞黎咖X)
比我犯一次規咁多啦熱血大佬xd [/quote]
=3=
我好似搞犯規XDD”
所以我不會搞的XD”

但別版主唔知喇XD”

2008-2-7 06:03 PM 烏.
[quote]原帖由 [i]開心果;[/i] 於 2008-2-7 06:02 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

胡仔>3<
你用第二個AC我唔認得你._. [/quote]
[color=black][b][size=4]烏-> wu XD`
小心比人扣分 :}

2008-2-7 06:04 PM 大小姐(?)
[quote]原帖由 [i]開心果;[/i] 於 2008-2-7 06:01 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

晶晶:em35:
好掛住你._. [/quote]

噢! 你點知係我:em28:

2008-2-7 06:04 PM KC;!
[quote]原帖由 [i]aHSky:P`[/i] 於 2008-2-7 06:02 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

好掛住你牙 t^t! [/quote]
星期六個MT你出黎比我見下! :)

2008-2-7 06:06 PM aHSky:P`
[quote]原帖由 [i]開心果;[/i] 於 2008-2-7 18:04 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

星期六個MT你出黎比我見下! :) [/quote]
如無意外我出 ._.!

2008-2-7 06:07 PM KC;!
[quote]原帖由 [i]小熱血[/i] 於 2008-2-7 06:02 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

=3=
我好似搞犯規XDD”
所以我不會搞的XD”

但別版主唔知喇XD” [/quote]
係咩=,=
好耐之前你成日都扣我分/_\

2008-2-7 06:09 PM KC;!
[quote]原帖由 [i]烏.[/i] 於 2008-2-7 06:03 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

烏-> wu XD`
小心比人扣分 :} [/quote]
嘿`我點鬼知xd
做咩._.

頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8