I-See 論壇 » 交友區 » 尋覓愛情 » < 想搵人陪我傾 msn >

2008-2-9 01:39 AM kaman93
< 想搵人陪我傾 msn >

唔add 都幫手推下 post la......thx=]

姓名: Ka敏
年齡: 14就15歲
身高: 163cm
生日: 14.02.93 [情人節@@]
學歷: 讀緊中三
msn: [email]laikaman0214@hotmail.com[/email]

男友條件::::: 15-19歲(一定唔可以細過我), 最少168cm 以上
[ 有意 add 我 la, 不過要 down 番聲 ]

[ 做 fd ge 就無任歡迎, add 我 la ]

[[i] 本帖最後由 kaman93 於 2008-2-18 11:53 PM 編輯 [/i]]

2008-2-9 01:50 AM chun18
hi~
我地做個fd好嗎~??
我係女黎~^^

2008-2-9 01:56 AM kaman93
[quote]原帖由 [i]chun18[/i] 於 2008-2-9 01:50 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
hi~
我地做個fd好嗎~??
我係女黎~^^ [/quote]

好呀^^你 add 左我???

2008-2-9 02:02 AM chun18
回復 #3 kaman93 的帖子

哈哈~岩岩add左喇~^^

2008-2-9 09:27 AM 昂貴萬樂珠
男友條件無樣得-,-真衰:sYZ92E7:
如果到時無朋友陪你過生日同情人節,我依個fd願意代佢地嫁:s1x77Wz:
希望你唔好住得太遠啦(我住葵青,人仔台)

[[i] 本帖最後由 昂貴萬樂珠 於 2011-4-7 12:05 PM 編輯 [/i]]

2008-2-9 02:39 PM kaman93
[quote]原帖由 [i]昂貴萬樂珠[/i] 於 2008-2-9 09:27 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
男友條件無樣得-,-真衰:sYZ92E7:
如果到時無朋友陪你過生日同情人節,我依個fd願意代佢地嫁:s1x77Wz:
希望你唔好住得太遠啦(我住葵青,人仔台)
[email]ty-ccwing@hotmail.com[/email] [/quote]

葵青!! 我住深水捗 wor........ 好遠牙
不過唔緊要 la,,,,, 做 fd la,,,,我 add 左你

2008-2-10 10:54 PM ShiNg勝
我16歲..住青衣..179cm...但系我有女朋友=口="
祝你快d搵到男友陪你過啦=]

2008-2-10 11:22 PM arb1218
我add左你喇!!!

2008-2-19 08:31 PM 魚生
我大過你!高過你!

2008-2-19 08:32 PM 不能說的祕密
add左你@@
-v-

頁: [1]
查看完整版本: < 想搵人陪我傾 msn >