I-See 論壇 » 戀愛熱線 » 男仔最唔鍾意邊類女仔?

2008-2-15 01:21 AM ~sky.A.H~
男仔最唔鍾意邊類女仔?

女仔唔好投!!
男仔,,如果選其他的講下你唔鍾意的!

[[i] 本帖最後由 ~sky.A.H~ 於 2008-2-15 01:23 AM 編輯 [/i]]

2008-2-15 01:41 AM away.
唔鐘意既...好難講
不過一定要乖既

2008-2-15 01:51 AM misonia
女仔睇結果- -
  禁其他*-}

2008-2-15 02:08 AM fyw02172
扮可愛就無所謂,其他唔得!!

2008-2-15 04:04 AM ~sky.A.H~
你地會唔會同個好打的女仔一齊?:s9s83OI:

2008-2-16 12:47 AM ~駿~
大聲同粗魯lo..
路過@@

2008-2-16 07:32 PM 牙wing乂炫
簡左啦..............:s9s83OI:

2008-2-18 02:26 AM kentse2001
講粗口...同食煙
我覺得女仔講粗口好似...唔知點咁..
佢做唔到o既野..又由佢把口講出黎..
成身煙味..對於唔食煙o既我...唔多喜歡..
仲有我D fd食煙...但係佢地都唔鐘意個女朋友食..

2008-2-20 09:42 PM S!u儀`
我覺得係成日講粗口同粗魯的女仔``
不過最唔鍾意D女仔食煙``

2008-2-20 09:43 PM 森!!
唔多喜歡食煙既女仔:sXj48DF:

2008-2-21 08:44 PM khm123
一定係成日扮可愛,好少男仔唔鍾意可愛:s4a57xW:

2008-2-21 10:32 PM 依離
禁左其他~~睇左結果~

e...原來甘多人唔鍾意女仔講粗口,,

2008-2-22 03:16 AM 在大海邊
我反而覺得粗魯無咩緊要 扮可愛最難頂-.-

2008-2-22 08:44 AM hkc
如果你係佢男朋友,,佢成日扮可愛...你會好開心..唔識既..普通fd..要睇下點成日扮可愛法= =

2008-2-22 06:57 PM 冷酷男孩
我 就 唔 中 意 D 女 仔 粗 魯 既''''
同 埋 把 聲 大 大 昤既'''
反 而 講 唔 講 粗 口 就 唔 多 介 意....
食 煙 同 埋 啤 酒 個 D 女 仔 都 唔 中 意....

2008-2-22 10:00 PM 在屎中的茶葉
我班D女扮可愛真的好難頂-_-!
差不多升級為發姣.....
因某位女生同我講:" 我唔準你甘瘦啊~食多D野啦~~! "
O....媽的...

2008-2-23 02:45 AM alice7114
我是女生..
不過我最討厭自大的女生..
還有..
自信過度就是自戀..~~

2008-2-23 04:14 PM ohdie133
之前我識果d...係好煩..日日要報到:s4U42I9: ~仲有d..成日講粗口.出街大大聲好難頂~.~
其實e家都好d冇咩女會粗口大聲~.~但係..我之前果d女朋友-.-都要成日報到.2小時一次...唔比打機><"晚上電話又要一定佢訓先..我先可以訓..汗!
e家一個自由左好多:s2L904l:

2008-2-23 04:33 PM ohdie133
其實可愛係冇問題..都係自信嫁一種表現~"

2008-2-23 06:12 PM dumbo19
唔係人妖就得:sWh98W1:

頁: [1] 2 3 4 5