I-See 論壇 » 心理測驗區 » [轉]食雪糕(測你友誼)

2008-2-16 08:14 PM ●荔枝●
[轉]食雪糕(測你友誼)

[size=12px][size=2]Q.你會點食雪糕呢?
1.大啖咬
2.細啖咬
3.舔舔下
4.倒轉食,食O左雪糕筒先!~

[/size][/size]
[size=12px][size=2][/size] [/size]
[size=12px][size=2][/size] [/size]
[size=12px][size=2]======================答案=====================

揀第1的你:::::::::.你成日都有自己o既主意,個人好鬼倔強,又係工作狂,仲好老實o忝。

揀第2的你:::::::::.你係一個事事都好小心謹慎o既人,遇到咩事都難你唔到。仲有,你個人都幾敏感,對人都幾好o架喎。

揀第3的你:::::::::.你善於交際,成日同班朋友呢度去o個度去。你勇於面對挑戰,充滿野心同熱情。

揀第4的你:::::::::.你做事嚴謹,但成日都會做d出人意表o既事。為o左享受勝利o既感覺,你會樂此不疲咁去競爭。你,仲係一個好鍾意去旅行o既人。
[/size]
[/size]

2008-2-16 08:46 PM -希Jaiii`
揀第3的你:::::::::.你善於交際,成日同班朋友呢度去o個度去。你勇於面對挑戰,充滿野心同熱情。  

得岩冇錯-__-

2008-2-16 08:47 PM s!u_Y!NG

2008-2-16 08:48 PM 拜金兔
回復 #1 ●荔枝● 的帖子

2008-2-16 08:50 PM 你我他

唔唔...都ok準既.~

2008-2-17 02:47 PM 巴黎之冬

都幾準牙
大多數人都會簡哩個嫁啦

2008-2-17 06:20 PM kateau

哈哈..野心同熱情= ]
乜有人會食雪糕筒先嫁咩= ]

2008-2-18 12:37 AM 牙欣-YaN
揀第2的你:::::::::.你係一個事事都好小心謹慎o既人,遇到咩事都難你唔到。仲有,你個人都幾敏感,對人都幾好o架喎。

遇到咩事都難唔到我!?  好似唔係好準bo..

2008-2-18 08:14 PM @june@

2008-2-18 08:44 PM lovesleepZZZ
揀第1的你:::::::::.你成日都有自己o既主意,個人好鬼倔強,又係工作狂,仲好老實o忝。

話工作狂就免喇~一d都唔係-.-

2008-2-18 10:59 PM `|!笨鬼young]=
-   系咩' ?...吾知我都'

2008-2-20 10:29 PM ×°酷愛♀欣

中晒= =''我都同我d fd去呢度..去個度玩!!一d都唔驚= ='

2008-2-20 10:37 PM ALBEE_424

有D差錯  我不會面對挑戰的  -口-''

[[i] 本帖最後由 ALBEE_424 於 2008-2-20 10:38 PM 編輯 [/i]]

2008-2-20 10:45 PM ChuNBBLOVe

2008-2-22 04:24 PM watermelono

除左小心呢樣...其他都準既...

2008-2-22 04:36 PM christy33

好啱呀!

2008-2-22 04:41 PM 冰..xD

哈哈哈..勇敢面對..唔多覺= =''

2008-2-22 05:35 PM 林某~姓林
你善於交際,成日同班朋友呢度去o個度去。你勇於面對挑戰,充滿野心同熱情。

又幾岩啵...好

2008-2-22 06:33 PM AnIta_12

都幾岩ge.
熱情就有.野心就5知喇-______-"

2008-2-22 07:11 PM Mickey-cool
揀第3的你:::::::::.你善於交際,成日同班朋友呢度去o個度去。你勇於面對挑戰,充滿野心同熱情。\

*哈哈∼都幾準吧..
 我醒日同班fd出去玩=〕

頁: [1] 2 3
查看完整版本: [轉]食雪糕(測你友誼)