I-See 論壇 » 你賣我買* » ◆◆◆”法國Covertly Kiss費洛蒙香水(催情 性感 吸引異性)好香咖@@◆◆◆

2008-2-18 05:16 PM mantszc
◆◆◆”法國Covertly Kiss費洛蒙香水(催情 性感 吸引異性)好香咖@@◆◆◆

大家好!我SIU夢系一個講信用既人,,大家絕對可以放心同我交易!

[color=Red]聯絡方法: [email]SECRET.41@HOTMAIL.COM[/email] / PM*

交易方法: 郵寄 / 面交 (面交以將軍澳線為主)'[/color]
我所售既貨品全部都系100%新!

牌子既都系100%真!

全部野我都有試用過,,,保證吾會出現問題!

[color=Red]就快新年+情人節啦!想靚靚甘過? 我幫到你!w:003:

如果大家真系有需要睇大D清D既相既話,,

可以隨時ADD我MSN! 我會好樂意同大家解答.講解.分享.傾計咖!w:044:

希望大家都可以開開心心,,女人就是美=][/color]

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

[color=Red][size=5][b]法國Covertly Kiss費洛蒙香水[/b][/size][/color]

( Function:催情、[color=Red]吸引異性[/color] )

法國Covertly Kiss催情香噴,與法國Donbill迷情香水同系名門,它不僅使兩性關係達到無法越及的高潮顛峰,更讓您的情愛生活充滿浪漫的情調。

經多次相關試驗證實,使用了法國Covertly Kiss催情香噴的女性,其對男性的性誘惑力提高了近200倍,效力是原女用佛羅蒙香水的約13倍;

[功效]
1:於男女交歡前空中噴灑施用,可強力激發女性的性欲望與性興奮。

2:男女交歡前女性噴塗自用,可令其自身的情愛感受達到極至,以致與男性交歡時更自信,令[color=Red]自身性魅力充分綻放[/color]。

3:在[color=Red]公共場合中以微量使用[/color],其獨特的作用讓[color=Red]男性[/color]在潛意識中[color=Red]對您產生好感[/color],更喜歡[color=Red]與您交往![/color]

[用法用量]:
先以微量噴於掌心,而後輕輕塗抹於腋窩、胸部、耳後、脖頸或手腕等部位。

[主要成份]:
法國Covertly Kiss進口原液(含專利成份Ceromones)
輔助香調:綠香、木香(黑色);
輔助前味:佛手柑、黑茶蔗子、格蓬;
輔助中味:薄荷葉、丁香、小豆蔻;
輔助後味:柏木、岩草蘭、檀香木、煙草。

法國Covertly Kiss迷情香噴的專利成份Ceromones(費洛蒙)的研製成功轟動了全歐美,成為繼費洛蒙之後另一款真正有效的嗅覺型助情劑,以其更加方便的用法(不但可男性噴、塗而且可女性自用)、更為低廉的成本而銷量不斷攀升,大有逐步取代費洛蒙之趨勢!

【保質期限】五年
【政府批號】Approval Hygiene licence 29-XK-1461

[color=Blue]呢隻好好用咖,,好香,,@@

同埋真系好有效,,w:003:

我男朋友勁鍾意,,>3<

我自己同D.FD都覺得幾正,,[/color]

YAHOO.$115 先得30ML*

[color=Red][size=5][b]我$200 50ML *

送多個眼膜+唇膜同珠光眼線筆比你 價值$25[/b][/size][/color]

保證正野w:003:

2008-2-18 06:08 PM *Katrina」
你可唔可以幫我keep住呀??
因為我想送比人嫁...
         [[但我家冇地方]]]
大約keep到3月頭...
         [[我1定要嫁!!!]]]

2008-2-18 08:52 PM mantszc
[quote]原帖由 [i]*Katrina」[/i] 於 2008-2-18 06:08 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
你可唔可以幫我keep住呀??
因為我想送比人嫁...
         [[但我家冇地方]]]
大約keep到3月頭...
         [[我1定要嫁!!!]]] [/quote]

好的冇問題,,,3月要嗎?

介吾介意留低電話比我^^?

2008-2-19 12:34 AM mantszc
UPUPUPUPUPUPUP

2008-2-19 05:46 PM mantszc

2008-2-20 07:45 PM mantszc

2008-2-21 04:42 PM mantszc

2008-2-23 02:48 PM mantszc
upupupupupupupupup