I-See 論壇 » 戀愛熱線 » 佢對我其實係點?!{拖手手}

2008-2-24 09:51 PM 望天打掛
佢對我其實係點?!{拖手手}

佢對我其實係點?!{拖手手}

[顯示] [隱藏]
有一次,,我同佢單獨出黎,,

我拖住佢行左一段大約20幾分鐘ge路,,

一路拖住佢,,一開始係類似{握手果隻拖}我唔多識形容,,幾分鐘之後,,我轉十指緊扣,,我望下佢,,佢係道傻笑,,有時行行下又會突然好緊咁捉緊我隻手,,佢電話响果時,,我摟佢揉腰行左一陣,,佢又冇甩開我,,跟住我摟實d佢都冇甩開我,,跟住佢行多一陣,,佢媽媽要佢返屋企,,,跟住就送左佢走喇,,

跟住,,呢幾日我地晚晚都傾電話,,,接近冇{聽空氣}ge時間,,1,2點{唔算夜}

過幾日,,我地成班fd出黎,,,佢又有時望下我咁,,,我係因為有時唔覺意掃過佢ge時候,,,發現佢眼定定咁望住我,,,但係就冇拖手手,,,

我想問下各位,,,覺得個女仔其實想點?!定係其實只係我ge錯覺?!

2008-2-24 10:15 PM _MAYDAY_
我覺得佢係中2你囉....
拖你隻手咁耐都冇放...
又日日傾電話...
正常朋友都唔會咁掛...
應該唔會係錯覺囉...

2008-2-24 10:27 PM KC;!
不是錯覺;
主動多一點吧! ^_^

2008-2-24 10:53 PM 愛吃魚的魚}}
我覺得佢係中2你ar.....
而且你都好主動下bor...
哈哈...+油la^^

2008-2-26 05:35 PM CAT!
對;;
你都拖埋佢隻手  仲攬埋佢-__________-'''''''

如果佢咁都唔反抗的話...
我諗佢都有一半以上受左你

2008-3-2 10:28 AM Sorry.
冇錯覺...

主動 D aR''

祝你成功!

2008-3-9 12:46 PM 異形
佢應該係鍾意你   而你應該繼續主動去拖住佢
有時一齊唔需要講得太明白  feel就得

2008-3-9 09:45 PM 彤兒`
弓喜你:)
不是錯覺.
連我呢個無經驗既人一睇都知吾係錯覺:soD14qo:

2008-3-10 10:21 PM 傻裕
應該係鍾意左你啦,,HEHE..

2008-3-11 09:13 PM 白紗藍夢
十成9.9都係中意你~
PS:因為我有少少經驗
繼續主動,一定得既!
而且如果佢唔中意你,
無可能俾你拖咁耐都唔放手

[[i] 本帖最後由 白紗藍夢 於 2008-3-11 09:15 PM 編輯 [/i]]

頁: [1]