I-See 論壇 » 戀愛熱線 » 愛情(?)親情(?)友情(?)

2008-3-4 01:45 AM -男人.
愛情(?)親情(?)友情(?)

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2008-3-4 07:14 AM 彤兒`
應同囉 -_-
好多人都將愛情放係第一位..
吾知佢地個腦唸咩既- -`
我就吾會為愛而奮哂身-,-

2008-3-4 10:06 AM laisze
我覺得拍拖唔重要...最重要係友誼關係係...

2008-3-4 02:40 PM 王子症候群
當局者迷 局外者清
當你未遇到令你致死的愛情 你會很清醒
明白到也許親人或友人比你愛人更重要
但你沉醉在愛侶之中 你就不會這樣說了吧
人性就是這樣 能在局外局內都清醒的人很少很少

2008-3-4 05:34 PM 狂妄症發動.3.
你講得好有道理  但是要婉婉哭完先明白
你真係好掂呀:em32:

我從來沒有放過愛情第一位呀
因為我沒有:em11:

2008-3-4 05:47 PM CAT!
我都好應同你..
d人因為失戀蠢到去介手  
我覺得呢d人好抵死;
我指個{行為}''

無左親情;
就好似無左野食咁;;  我覺得最重要係佢;]

而友情;;  順其自然;]
搵倒一個好知己就緊係好啦^3^''
但係如果對方唔係好人..
我覺得就唔應該再痴埋佢度;]****
比人玩左都唔知啦.3.'?

2008-3-4 07:03 PM -男人.

2008-3-4 07:03 PM -男人.

2008-3-4 07:06 PM -男人.

2008-3-4 07:07 PM -男人.

2008-3-4 07:09 PM -男人.

2008-3-6 04:29 AM BLUR.彤:D
怎麼說-0-
我認為不是愛情第一還是怎麼.
而是在「愛情」這關系中;
那個人對你多重要吧,你有多愛他吧:em21:
就像我.
人家不喜歡我,
我又會為人家終生守候
這就代表他很重要,隨之愛情提升到最重要了:em28:
在這之前我從來未試過喜歡人喜歡成這樣.:em141:
以前喜歡人,刀是會把自己放在第一,最重要那個阿-_-
現在.變成是他了
但刀只是我認為阿;我刀不知在說什麼
不過總之喜不喜歡愛不愛,
只要是重要無論位置是一,二,三
還是這麼重要^3^.

[[i] 本帖最後由 BLUR.彤:D 於 2008-3-6 04:32 AM 編輯 [/i]]

頁: [1]
查看完整版本: 愛情(?)親情(?)友情(?)