I-See 論壇 » 心理測驗區 » 轉―你的傻氣程度∼

2008-3-8 05:59 PM ♀呀慧♂
轉―你的傻氣程度∼

以下ㄧ系列野外體育活動中,你會最先選那樣來做?

A.彈簧床

B.過木樁陣

C.爬樹

D.過吊橋

====================================

選A.的人,你是天生傻瓜類型,一天至少要惹一次麻煩!

選B.的人,屬於普通類型,即中庸之資,不會聰明過人!

選C.的人,你並非愚蠢,有時卻故作愚蠢!

選D.的人,你會小心翼翼避免出錯,但也常不經意出現尷尬情況!

我係D,唔係傻瓜.....哈哈
睇睇誰係大傻瓜~

2008-3-8 07:57 PM ||◇.;戀曖〃焯
=廿="搞錯

2008-3-8 08:10 PM ★iamNicole

哇卡卡=]`
都說了我是弱智的xD

2008-3-8 08:17 PM Hiu_-細曉
哈哈~我系kAi架

2008-3-9 01:43 PM 巴黎之冬
選D.的人,你會小心翼翼避免出錯,但也常不經意出現尷尬情況!

一般啦
我之前你簡a嫁
但宜家測番,又唔想...
因應每日既心情

2008-3-9 09:51 PM 永恆的雪
[u]選 D 的 人

你會小心翼翼避免出錯,但也常不經意出現尷尬情況!

準 …[/u]

2008-3-22 10:07 AM 細明

5會呀?!!

:sup44hr:

2008-3-22 11:45 AM yin08
選D.的人,你會小心翼翼避免出錯,但也常不經意出現尷尬情況

Very準:sWh98W1:

2008-3-27 02:48 AM 自戀美女
@@"
八嫁啦~
唔會嫁~唔會嫁><"

2008-3-27 03:41 AM Ting_婷

=0=有冇搞錯..
好多人都係a....- -

2008-3-29 02:20 PM twins1
選B.的人,屬於普通類型,即中庸之資,不會聰明過人!
好彩,我唔係天生傻瓜類型:s4S514u:

2008-3-29 02:33 PM 柔情似水~
選C.的人,你並非愚蠢,有時卻故作愚蠢!
好岩我!!but點解冇人係c= =

2008-3-29 09:15 PM yasukotong
T^T  好慘呀

2008-3-30 11:57 AM ╭☆檸檬
唔係呀MA!好慘姐

2008-3-30 11:34 PM 笨BaBIII囍

-0-,不是掛

2008-10-26 11:50 AM 天空上的小草莓
我唔係傻瓜...:sov60X4: :sov60X4:

2008-10-29 06:34 PM 不會忘記
选D.的人,你会小心翼翼避免出错,但也常不经意出现尷尬情况

唔算,,,,

2008-10-29 08:54 PM z.oz

2008-11-2 12:41 PM l7539517
選A.的人,你是天生傻瓜類型,一天至少要惹一次麻煩!=3=

2008-11-2 12:48 PM _Sayuriwing`

1出錯就麻煩到人`真係吾想再有/_\

頁: [1] 2 3
查看完整版本: 轉―你的傻氣程度∼