I-See 論壇 » 會員自貼區 » 用盡所有氣力說出一句我愛你便足夠^3^`

2008-3-11 06:48 PM 小霞.
用盡所有氣力說出一句我愛你便足夠^3^`

[font=黑體][color=Red]本 來 上 次 開 那 個 貼 子 應 該 是 係 [b]考 mOCK 之 前 最 後 一 個-V-`[/b]
但 今 次 開 貼 是 因 為 一 個 人.`
那 就 是 [b] 李 婉 儀[/b]*V*`  
她 離 開 了 香 港 都 有 [b] 五 天 了[/b]^3^`
相 信 好 多 人 都 好 [b ] 掛 住 她[/b]:[[/color]

[color=Orange]
今 天 [b ] 李 婉 儀 [/b] 打 長 途 比 我`
她 交 低 左[b]幾 句 說 話[/b]要 我 同 你 地 講=]`
首 先 係 同 大 家 講 既.`[/color]

[color=Green][b]係 而 家 的 三 個 月 內 ` 婉 婉 不 會 On msN`
因 為 婉 婉 答 應 了 幾 個 人`
要 在 這 三 個 月 內 將 英 文 學  好`
才 會 上 線.
於 是 要 朋 友 們 等 多 一 會[/b][/color]

[color=PaleGreen]婉 婉 說 如 果 朋 友 們 想 同 [b] 婉 婉 [/b]講 什 麼的`
可 以 同 我 講` 因 為 [b]婉 婉 會 打 俾 我:][/b]
所 以 想 說 什 麼 的 可 以[b]MSn 我 或 者 pM 我`[/b][/color]

[color=PaleGreen]
^3^ 仲 有[b] 兩 科[/b]要 溫 既 科 目 =]`
就 係[b]中史 [/b]同 埋[b]會 計.[/b][/color]

[color=DimGray]今 次[b]MOck 成 績[/b]我 唔 會 期 待 什 麼`
因 為 今 次 考 試 好 受 到 自 己[b]情 緒 的 影 響`[/b]
有 時 間 自 己 好 似 好 開 心.
有 時 自 己 好 似 好 唔 開 心. 根 本 唔 知 想 點 咁^3^`
唔 該 唔 好 情 緒 化=P`
現 在 只 祈 求 [b] 每 天 都 能 笑 下 去 [/b]就 足 夠^3^`[/color]

[color=Black][b]我 的 日 記:D`[/b]
請切換完整版來瀏覽圖片和連結
唔 該 上 去 留 言=]
[b]我的mSn `[/b]
(舊)[email]lai_ha_candy3891@yahoo.com.hk[/email]
(新)[email]chailz-[email]w-@live.com[/email][/email]
[b]新 的 msN 會 係 四 月 開 始 用=]`[/b][/color]

[color=RoyalBlue]內 容 真 係 唔 知 打 什 麼`
琴 日 睇 最[b]美 麗 的 第 七 天[/b]睇 到 眼 濕 濕`
因 為 睇 到 最 後 果 一 段 野:]
真 係 好 鬼 死[b]感 動[/b]=]`[/color]

[color=DarkSlateBlue]最 近 愛 上 了 一 隻 歌 xD
係 [b]蔡 晏 佑[/b ]的[b]我 可 以[/b]=p`
因 為 歌 詞 真 的 很 棒. 我 愛 這 首 歌 唔 該 ^3^`[/color]

[color=DarkSlateGray]寄[u] 沒有地址的信[/U]

這樣的[u]情緒 有種距離[/u][/color]

[color=DimGray]你 放著誰的歌曲

是怎樣的[u][b]心情[/b]  能不能說給我聽[/u][/color]

[color=Gray]雨 下得好[b]安靜[/b]

是不是你 偷偷在[u][b]哭泣[/b][/u]

幸福(它)真的不容易

[u]在你的背景 有[b]我愛你[/b][/u][/color]

[color=Silver][b]我可以 陪你去看星星[/b]

不用再多說明 [b][u]我就要和你在一起[/u][b]

[b][u]我不想 又再一次和你分離[/u][b]

我多麼想每一次的美麗 是因為你[/color]

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

[b][color=Red]アリス九號的new SInGLE` 係3月26日出:]
單曲Mirror  baLL` pV預告片都出埋xD
超正=] [/color][/b][/font]

我愛你^3^`

[[i] 本帖最後由 霞. 於 2008-3-12 09:12 PM 編輯 [/i]]

2008-3-11 06:48 PM MaN`
哇哇 -3- 又回左先
婉婉很努力 :)`
即add msn a_a xd

[[i] 本帖最後由 im/敏. 於 2008-3-11 06:50 PM 編輯 [/i]]

2008-3-11 06:50 PM 小霞.
[quote]原帖由 [i]im/敏.[/i] 於 2008-3-11 06:48 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
哇哇 -3- 又回左先
婉婉很努力 :)`
即add msn a_a xd [/quote]
是呀XD
所以要等她=]`

2008-3-11 06:52 PM MaN`
[quote]原帖由 [i]霞.[/i] 於 2008-3-11 06:50 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

是呀XD
所以要等她=]` [/quote]
很快很快拿了一xd`
她說聖誕才回 /3\

2008-3-11 06:53 PM 小霞.
[quote]原帖由 [i]im/敏.[/i] 於 2008-3-11 06:52 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

很快很快拿了一xd`
她說聖誕才回 /3\ [/quote]
因為冇人-V-`

2008-3-11 06:56 PM MaN`
[quote]原帖由 [i]霞.[/i] 於 2008-3-11 06:53 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

因為冇人-V-` [/quote]
/3\ 為什麼會這樣

2008-3-11 06:56 PM 狂妄症發動.3.
呢隻好似 X火聽啵:sXj48DF:

2008-3-11 06:59 PM 小霞.
[quote]原帖由 [i]im/敏.[/i] 於 2008-3-11 06:56 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

/3\ 為什麼會這樣 [/quote]
而家呢段時間好少人-V-

2008-3-11 06:59 PM 小霞.
[quote]原帖由 [i]孤單的臭狗[/i] 於 2008-3-11 06:56 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
呢隻好似 X火聽啵:sXj48DF: [/quote]
就係受佢感染=]`

2008-3-11 07:00 PM TIN天
唉....諗起就=3=
有咩就拜託你囉 =]
考好d個mock佢=3=
之後ko埋個會考~!!

2008-3-11 07:00 PM im/kary.
婉打電話比你甘正...=]

2008-3-11 07:00 PM 小霞.
[quote]原帖由 [i]小天_天少[/i] 於 2008-3-11 07:00 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
唉....諗起就=3=
有咩就拜託你囉 =]
考好d個mock佢=3=
之後ko埋個會考~!! [/quote]
K0你個頭-V-`

2008-3-11 07:01 PM 小霞.
[quote]原帖由 [i]im/kary.[/i] 於 2008-3-11 07:00 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
婉打電話比你甘正...=] [/quote]
是呀Xd
今日同佢傾左兩次=]`

2008-3-11 07:01 PM 狂妄症發動.3.
[quote]原帖由 [i]霞.[/i] 於 2008-3-11 06:59 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

就係受佢感染=]` [/quote]

你宜家同佢真係好老友

2008-3-11 07:03 PM 小霞.
[quote]原帖由 [i]孤單的臭狗[/i] 於 2008-3-11 07:01 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

你宜家同佢真係好老友 [/quote]
算係掛/0\`
但係冇什麼特別的感覺=]`

2008-3-11 07:04 PM TIN天
[quote]原帖由 [i]霞.[/i] 於 2008-3-11 07:00 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

K0你個頭-V-` [/quote]

做乜要ko我=3=

2008-3-11 07:04 PM 狂妄症發動.3.
[quote]原帖由 [i]霞.[/i] 於 2008-3-11 07:03 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

算係掛/0\`
但係冇什麼特別的感覺=]` [/quote]

我夠知囉  你想到去邊:em35:

2008-3-11 07:04 PM 小霞.
[quote]原帖由 [i]小天_天少[/i] 於 2008-3-11 07:04 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

做乜要ko我=3= [/quote]
因為你唔聽婉電話.v.

2008-3-11 07:05 PM 小霞.
[quote]原帖由 [i]孤單的臭狗[/i] 於 2008-3-11 07:04 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

我夠知囉  你想到去邊:em35: [/quote]
哈哈` 我傻左xD`
不過佢是一個好好的傾計的對象`
有時候美美唔開心都會搵他=]

2008-3-11 07:06 PM 狂妄症發動.3.
[quote]原帖由 [i]霞.[/i] 於 2008-3-11 07:05 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

哈哈` 我傻左xD`
不過佢是一個好好的傾計的對象`
有時候美美唔開心都會搵他=] [/quote]

哈哈xd  佢識美美架.0.

頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10