I-See 論壇 » 交友區 » 尋覓愛情 » 招真心人(女仔)最好11歲啦

2008-3-14 08:45 PM 明世
招真心人(女仔)最好11歲啦

我本人今年12歲
我叫傻仔明
住係天水圍
高153   重37
中意打機   踢波   聽歌    睇電視
條件:唔好係肥婆....樣要ok....睇下張相先
        最好住係天水圍
        唔洗太好人
        唔好大個我啦
msn:centers1314@hotmail.com

2008-3-14 10:30 PM 奸小碗=}}
我都係12= =
本人以前都係住天水圍..
10月搬左去心水堡LU"
你住天咩aH?
加油啦你-V-

2008-3-14 11:38 PM 嘿嘿嘿嘿.
我想同你做個FD囉-_-
老實講我高過你又重過你~_~
[email]tinafong1313@hotmai.com[/email]

2008-3-15 03:36 PM 草地*
你12歲就想要女..你好似好花心咁喎..
你個樣又唔係好得..又話想識d樣要ok既女仔- -"
好無奈..樣唔係ok學人識女朋友-33-"
((((以上說話唔係作..係講真話..唔係針對))))

2008-3-15 06:16 PM °×禧*﹌
[quote]原帖由 [i]草地*[/i] 於 2008-3-15 03:36 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
你12歲就想要女..你好似好花心咁喎..
你個樣又唔係好得..又話想識d樣要ok既女仔- -"
好無奈..樣唔係ok學人識女朋友-33-"
((((以上說話唔係作..係講真話..唔係針對)))) [/quote]

你又知佢個樣吾系好得既-33-?
8掛問下姐

2008-3-15 07:32 PM RI
回復 #4 草地* 的帖子

希望你搵到真愛:s9E43yV:
哈你見過佢:soD14qo:

2008-3-16 06:11 PM 彤兒`
吓;
得果12歲人仔就想搵女-_-?
朋友.讀多幾年書先啦-,-`
讀好d書第時出尼大把好女仔啦.

2008-3-16 06:13 PM keyboardboyz
[quote]原帖由 [i]彤兒`[/i] 於 2008-3-16 06:11 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
吓;
得果12歲人仔就想搵女-_-?
朋友.讀多幾年書先啦-,-`
讀好d書第時出尼大把好女仔啦. [/quote]
同意你既講發
你太細啦

2008-3-25 05:42 PM tom37
你點解唔係學校搵個?

:s9s83OI:

頁: [1]