I-See 論壇 » 會員自貼區 » -      Last Song For You(?); 傻得竟將你開的貼由頭看一次(!)

2008-3-31 11:15 PM 小霞.
-      Last Song For You(?); 傻得竟將你開的貼由頭看一次(!)

[color=Red][font=仿宋_GB2312][b][size=5]對不起;我真的很愛你<3`
我已經抑壓不了[/size][/b][/font][/color]

[b]見到婉的貼`
發覺她說得很對[/b]

[color=Black]霞
我該跟你說啥 (?)這個問題我想了很久 ..
我覺得你[b][u]變得很悲觀 ;[/u][/b]

跟以前我所識的霞[b]完全是兩個人[/b][/color]

[color=Gray]我承認自己由原來的[b][u]樂觀變得悲觀了[/u][/b]
點解自己會變成咁(?)
我自己都不知道 我就是知道[b]自己壓力大了.[/b]
已經將我狠狠的打殘`
[b]我盡力將原來的霞找回來; [/b]
告訴你; 我以前是一個經常哭的人
什麼事都哭一餐; 相比現在[b][u]我真的堅強了[/u][/b]
這是我唯一的改變;
無論是[b]分手; 家庭問題 ;朋友問題[/b]
我已經沒有再用[b]哭來解決[/b];(!)[/color]

[color=Black][b]對婉的說話;[/b] 不知你會否看到
記得第一次跟你出去. 真的很快樂.
但近來我覺得跟你[b]有些隔膜(?)[/b]
我已努力作出修補`
因為你在我心目中是一位[b]我好珍惜的朋友.[/b]
還記得你跟我說要去澳洲的時候.
[b]我真的哭了; 因為很不捨得你[/b]
但希望你回來的時候; 會有所改變
[b][u]婉; 你怎都是我的密友.[/u][/b][/color]

[color=Gray]來近的會考;
對我來說壓力真的很大很大`
[b][u]目標是十四以上`[/u][/b] 以及是最討厭的數學拎c`
假如一旦失敗了 ; [b]就真的要去讀護士[/b]
但較高的學歷也較佳吧(!)[/color]

[color=Black][b][u]白痴(?) 低能(?) 發神經(?) 燥底(?) [/u][/b]
係我身邊不停咁出現.
邪惡軸心份子唔該同我通通死開;
呢些都係壞朋友- 記住見到佢地要行開<3
[b]我就俾低能(?) 發神經(?)痴左上身;[/b]
所以唔該搵人扑爆我個頭;[/color]

[color=Gray]
發覺自己[b]之前既貼子都打到好悲觀咁;[/b]
完全唔似以前既我; 哈哈
由今次個貼開始我每次都要打番開心既野;
見到唔開心既- 除左特別事
可以[color=Red]罵死[/color]我; [/color]

[color=Black]唔知呢度有冇係係英皇補數學架呢(?)
應該係問; 有冇人係[b]補英皇SanfordLee架<3`[/b]
講堅; 真係教得唔錯
今次數學有成[b][u]三十大分的進步;[/u][/b]
好可惜; 我煩足佢勁耐<3 [/color]

[b]
[color=Red]喂<3 講真; 我發覺我個貼都打到咁長/3\
你地真係有冇睇架(?)
冇睇既我打黎就好冇用-0-`[/color][/b]

[color=Gray][b][u]有機會我會得番一個月時間架喇<3[/u][/b]
要諗定要做什麼先得;
首先當然係同[b]朋友仔影多些相xP` [/b]
太耐冇見; 唔影相唔得羅`
之後另一樣就係[b]考好個死人會考[/b]/口\`
諗起真係痛苦;
再者就梗係用[b]呢個月好好去愛我最愛的人;[/b]
[b]用餘下的時間珍惜所有<3`[/b]
[b][u]【沒有什麼可以取代我對你的愛;】[/u][/b][/color]

[b][color=Red]
今次係第一次打既野冇悲既野;
係好開始唔該Xd`記住邊個補Sanford爸爸既就報上名來xD[/color][/b]

[b][color=Red]
承諾毀滅;但對你的愛也會毀滅嗎(?) ` 答案是不會;[/color][/b]
**** 付費信息,已經隱藏 *****

[[i] 本帖最後由 霞. 於 2008-4-2 11:43 PM 編輯 [/i]]

2008-3-31 11:15 PM 狂妄症發動.3.
留左1先講野:s5l84He:

2008-3-31 11:16 PM 狂妄症發動.3.
睇哂內容了  哈哈xd

2008-3-31 11:17 PM 小霞.
[quote]原帖由 [i]忽必烈龜[/i] 於 2008-3-31 11:15 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
留左1先講野:s5l84He: [/quote]
^V^ 嘻.得左

[quote]原帖由 [i]忽必烈龜[/i] 於 2008-3-31 11:16 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
睇哂內容了  哈哈xd [/quote]
咁快:D

2008-3-31 11:17 PM MaN`
^3^ 愛人  回左帖先再睇

[quote]原帖由 [i]im/敏.[/i] 於 2008-3-31 11:17 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
^3^ 愛人  回左帖先再睇 [/quote]
無問題=]

2008-3-31 11:18 PM 狂妄症發動.3.
[quote]原帖由 [i]霞.[/i] 於 2008-3-31 11:17 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

^V^ 嘻.得左 [/quote]

當然喇  我好勁:soD14qo:

2008-3-31 11:18 PM 狂妄症發動.3.
[quote]原帖由 [i]霞.[/i] 於 2008-3-31 11:17 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

咁快:D [/quote]

係  因為留完111之後,立即看看

2008-3-31 11:19 PM 小霞.
[quote]原帖由 [i]忽必烈龜[/i] 於 2008-3-31 11:18 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

當然喇  我好勁:soD14qo: [/quote]
真快:d

2008-3-31 11:19 PM 小霞.
[quote]原帖由 [i]忽必烈龜[/i] 於 2008-3-31 11:18 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

係  因為留完111之後,立即看看 [/quote]
太好=]`

2008-3-31 11:22 PM 純愛
halo各位:em37:

2008-3-31 11:23 PM 小霞.
[quote]原帖由 [i]純愛[/i] 於 2008-3-31 11:22 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
halo各位:em37: [/quote]
得番你咋<#

2008-3-31 11:25 PM MaN`
搵日出黎俾我扑下你個頭唔該xd`

堅強係好  但都唔好冇左樂觀既性格 ^3^
會考有壓力係正常既 不過太緊張反而可能仲衰 記住入到會場唔好溫書  唔係會緊張到死 xd
y0y0.,!!`總之唔好咁易俾會考打低 .v.!!!`

2008-3-31 11:26 PM 小霞.
[quote]原帖由 [i]im/敏.[/i] 於 2008-3-31 11:25 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
搵日出黎俾我扑下你個頭唔該xd`

堅強係好  但都唔好冇左樂觀既性格 ^3^
會考有壓力係正常既 不過太緊張反而可能仲衰 記住入到會場唔好溫書  唔係會緊張到死 xd
y0y0.,!!`總之唔好咁易俾會考打低 .v.!!!` [/quote]
我投降/3\

2008-3-31 11:27 PM 純愛
[quote]原帖由 [i]霞.[/i] 於 2008-3-31 11:23 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

得番你咋 [/quote]
我陪你 呵呵:em23:

2008-3-31 11:27 PM 小霞.
[quote]原帖由 [i]純愛[/i] 於 2008-3-31 11:27 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

我陪你 呵呵:em23: [/quote]
原來強裝快樂.是很辛苦-

2008-3-31 11:28 PM MaN`
[quote]原帖由 [i]霞.[/i] 於 2008-3-31 11:26 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

我投降/3\ [/quote]
打低佢 ^3^

2008-3-31 11:29 PM MaN`
[quote]原帖由 [i]純愛[/i] 於 2008-3-31 11:27 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

我陪你 呵呵:em23: [/quote]
你msn寫忙碌搞到有野問你都唔敢叫你 :em35:

2008-3-31 11:29 PM 小霞.
[quote]原帖由 [i]im/敏.[/i] 於 2008-3-31 11:28 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

打低佢 ^3^ [/quote]
而家都係數學ing`

頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10