I-See 論壇 » 其他熱門遊戲 » 馬場大亨Online » 各位 long time no see 啦!

2008-4-4 10:51 AM 大粒
各位 long time no see 啦!

各位,呢排d馬掂唔掂呀!

2008-4-17 08:03 PM kelvin58x
HI  真係好耐冇見啦...依個板自從冇人回覆後就極少上黎啦..今日偶爾search番d馬場大亨既資料..隨後就番黎這裡啦
唔知仲有冇人記得我?= =
自從你地係到推介玩nds既贏家馬主俱樂部後...我就成日玩..依家已經係世界第一馬主...中、長程始終都係強項(同玩馬場大亨時一樣..haha)有一隻更係"87戰87勝...隻馬贏出獎金60幾億""..繼續玩緊..唔..依家專注長程,希望他朝一日"馬場大亨"會捲土重來!

2008-4-18 12:11 PM cicky82089
請問係唔係日文版架?????????:s9s83OI:

2008-4-18 05:51 PM kelvin58x
係呀..暫時未有漢化版,不過日文版好睇好多

2008-4-19 11:33 PM cicky82089
勁.......日文都識.....:s1x77Wz:

2008-4-20 12:48 AM kelvin58x
初初係唔識..(根本就唔識睇日文)..不過佢同馬場大亨既training差唔多..所以了解
依家有金手指..用黎仲多餘吧..真係慢慢train整隻馬有趣多了

2008-5-22 12:34 AM 喪奀
咁都俾你搵到條出路 佩服!

2008-5-23 06:52 PM kelvin58x
等左成個月終於有人回應,依家真係見少晚少啦..係啦..咁你最近又有咩搞作?

頁: [1]
查看完整版本: 各位 long time no see 啦!