I-See 論壇 » 你賣我買* » [團訂]__獨家__唔洗跟人風_有自己風格_" chocolate mp3"=7日有壞包換

2008-4-22 07:07 PM `笨s!u草=]
[團訂]__獨家__唔洗跟人風_有自己風格_" chocolate mp3"=7日有壞包換

[團訂]__獨家__唔洗跟人風_有自己風格_" chocolate mp3"=7日有壞包換

[size=6][color=#ff0024]我係同人sell野ge...s0*有咩問題pm/去雇主個msn問..不過1*定要同我落單..[/color][/size]

[size=5][color=sienna]加多幾蚊有保養,多一個保障
如果貪平,不幸買左有問題ge貨,
冇左百幾蚊就冇謂la=][/color][/size]

獨家野 , 唔洗跟人風 , 有自己風格~!

" mini chocolatemp3"===會閃燈ge mp3有見過未~!?

經過投票之後 ,
76票=鍾意
10票以下=唔鍾意
價錢都已經下定 ,
多謝大家ge投票~
都比大家一個優惠~!!

有關訂購:

10部先會訂。(相信好快就夠)
截止訂購日期為30/4 , 截止入數日期為3/5

ps:入數戶口會係有10張訂單之後會係到公開比大家。請大家多d上黎哦~!^^

請切換完整版來瀏覽圖片和連結[img=319,278]http://img4.photo.qooza.hk/userphoto/4/0/306340/281238/815179735a3c1835.jpg[/img]
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

有關價錢:

1gb=$150
2gb=$190

優惠比大家~!
2gb買2部平10蚊~!
2gb買4部平20蚊~!

有關交收地點:
西鐵沿線/mk

配件:
有usb線(差電/入歌)
耳筒

有保養~!!!!
有壞7天內包換~!!!!買家放心得多~^^

[b][size=4]=======訂單=======
I SEE id:[/size][/b]
[size=4][b]要幾多gb:[/b][/size]
[size=4][b]價錢:[/b][/size]
[size=4][b]面交地方: 西鐵沿線/mk[/b][/size]
[b][size=4]msn: ( 有任何問題都會add 你msn,請常on)
[/size][size=3][color=#ff0000]推薦人:    (職員號碼)[/color][/size][/b]
[size=4][b]=================[/b][/size]

[b][size=4]我的編號係21...[/size][/b]

[color=magenta][size=5][b]雇主的[/b]msn:seller_rose@hotmail.com[/size][/color]

歡迎提出任何問題^^

ps:

請大家諗清楚先好寫訂單 ,
唔好寫左又唔要 ,

[[i] 本帖最後由 `笨s!u草=] 於 2008-4-26 03:17 PM 編輯 [/i]]

2008-4-25 02:13 PM 尻昱!`
我想要2gb不過有無得平?地點有無得近?

2008-4-25 05:22 PM *Katrina」
=======訂單=======
I SEE id:*Katrina」
要幾多gb: 1 gb
價錢:  $150
面交地方: mk
msn: pm.我..
=================

2008-4-26 03:21 PM `笨s!u草=]
回復 #2 尻昱!` 的帖子

[color=#ff0048]你可以去雇主個msn問下..

不過我諗都唔會平x]

因為加多40$$就有2gb..

已經好抵x]

你問完岩的就落單單呵x][/color]

[[i] 本帖最後由 `笨s!u草=] 於 2008-4-26 03:22 PM 編輯 [/i]]

頁: [1]